Quantcast
H Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Δείχνουν “δόντια” στον Ερντογάν!», κυκλοφορεί η Realnews, εκτάκτως σήμερα.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την αυστηρή προειδοποίηση από τις Βρυξέλλες προς την Αγκυρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Αν κάνεις θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, διακόπτεται η ενταξιακή διαπραγμάτευση», το μήνυμα της Ε.Ε. στον Τούρκο πρόεδρο.

– Ευρωπαίοι διπλωμάτες επισημαίνουν ότι, αν συνεχιστούν οι προκλήσεις από την Αγκυρα, θα «παγώσουν» τόσο η προενταξιακή χρηματοδότηση της γείτονος χώρας όσο και η τελωνειακή ένωση Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Πόρισμα-βόμβα της Βουλής για το δημογραφικό. Εθνικός εφιάλτης η μείωση του πληθυσμού. Σύμφωνα με την έκθεση της διακομματικής επιτροπής, το 2035 οι Ελληνες θα είναι 1,4 εκατομμύριο λιγότεροι.

– Σκοπιανό και παροχές στην ατζέντα της Μέρκελ. Τι θα συζητήσει με την κυβέρνηση η καγκελάριος της Γερμανίας, που θα επισκεφθεί την Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

– Νίκος Παππάς: «Μητσοτάκης, Σημίτης και Στουρνάρας Λερναία Υδρα του μνημονίου».

– Νικήτας Κακλαμάνης: «Στόχος του κ. Τσίπρα είναι να πάμε στις εκλογές με “υπόδικους” πολιτικούς αντιπάλους, μήπως και γλιτώσει τη λαϊκή αποδοκιμασία».

– «Κούρεμα» χρεών για 900.000 ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες. Τι προβλέπει η ρύθμιση για τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.

– Εγκλημα στη Ρόδο: «Παγίδευαν κορίτσια στο λευκό βαν». Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη για κύκλωμα βιαστών στο νησί.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Γάμος το 2019! Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο διεθνής αθλητής του κανόε καγιάκ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– «Δεν έχω γίνει κομμάτια για τον έρωτα». Η χαρισματική Μαρία Ναυπλιώτου, που εντυπωσιάζει παίζοντας την Κάλλας στο «Masterclass», εξομολογείται στην «R» πως δεν έχει «συνθλιβεί» από κάποιον, όπως εκείνη.

– Τέρμα το κρυφτό! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν τον παράφορο έρωτά τους και ανεβάζουν πλέον οι ίδιοι τρυφερές φωτογραφίες τους στα social media.

– Υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά στην Ασία. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν Πρωτοχρονιά στο εξωτερικό με τους κουμπάρους τους.

– Προσεχώς κουφέτα. Η Μικαέλα Φωτιάδη αποκαλύπτει στην «R» πως δεν θα αργήσει να παντρευτεί τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Μπορμπόκη.

– Ειρήνη Σκλήβα. Νέα ζωή μετά το διαζύγιο.

– Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Απόδραση» στο Μπαλί.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.