Quantcast
Υποχωρεί η "Σοφία" - Έρχεται ο "Τηλέμαχος" με χιόνια και μέσα στην Αθήνα - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Υποχωρεί η “Σοφία” – Έρχεται ο “Τηλέμαχος” με χιόνια και μέσα στην Αθήνα – Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ηλιοφάνεια αναμένεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Κυριακή, ενώ από την Τρίτη έρχεται δεύτερο κύμα κακοκαιρίαςμε την ονομασία ”Τηλέμαχος” όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 .

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγοΤάσο Αρνιακό, «βελτίωση θα παρουσιάσει αύριο ο καιρός αλλά κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες. Επίσης, δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες, παράκτιες και νησιωτικές περιοχές, κυρίως σε ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη».

«Το βράδυ αναμένεται νέα ψυχρή εισβολή από τα βόρεια με τοπικές χιονοπτώσεις στα βουνά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι βοριάδες αναμένεται να φτάσουν τα 6-7 μποφόρ. Από τη Δευτέρα αναμένουμε την κακοκαιρία να επεκταθεί κυρίως στις ανατολικές περιοχές του Αιγαίου, όπως είναι το Πήλιο, η Εύβοια, οι Σποράδες, η Αττική και η Βοιωτία, που από το μεσημέρι της Δευτέρας περιμένουμε χιονοπτώσεις», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.