Quantcast
Τραγωδία στην Κερατέα - Νεκροί και οι τρεις αγνοούμενοι - enikonomia.gr
share

Τραγωδία στην Κερατέα – Νεκροί και οι τρεις αγνοούμενοι

δημοσιεύτηκε:

Νεκροί εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα,διευρύνοντας έτσι τον τραγικό απολογισμό του τροχαίου δυστυχήματος που αποδίδεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην κακοκαιρία που επικρατούσε στην περιοχή του Οβριόκαστρου την ημέρα της εξαφάνισης τους. 

Εικάζεται ότι το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν το ζευγάρι και ο γείτονας τους,που έφυγαν από την περιοχή Βρωμοπούσι για να πάνε για ψώνια στην λαϊκή αγορά, παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Πρώτα βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η σορός της 66χρονης γυναίκας, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών, 67 και 64 ετών, τα σώματα των οποίων προφανώς είχαν παρασυρθεί από ορμητικά νερά. Οι έρευνες κράτησαν όλην την νύχτα, με τους άνδρες της ΕΚΑΜ να “χτενίζουν” την περιοχή.

Συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας. Πρώτα βρέθηκε η σορός του ενός άνδρα, σε ρέμα, στο Ελαιοχώρι Κερατέας, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση, στην περιοχή Κυψέλιζα της Κερατέας, το άψυχο σώμα και του δεύτερου άνδρα.

Πηγή: ΑΝΤ1news.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.