Quantcast
Νίκος Μανιαδάκης στη Realnews: «Αισθάνομαι ότι με έχουν βιάσει» - enikonomia.gr
share

Νίκος Μανιαδάκης στη Realnews: «Αισθάνομαι ότι με έχουν βιάσει»

δημοσιεύτηκε:

Της Αιμιλίας Σταθάκου

Ο καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και σύμβουλος τριών υπουργών, Νίκος Μανιαδάκης, μιλά για τη μετατροπή του από προστατευόμενο μάρτυρα σε κατηγορούμενο στην υπόθεση Novartis. Οι επερχόμενες διώξεις και η πολιτική θύελλα

Σε δολοφονία χαρακτήρων, που εξυπηρετεί πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, αποδίδει τη δίωξή του ο Νίκος Μανιαδάκης, καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και σύμβουλος σε τρεις υπουργούς Υγείας.

Ο Ν. Μανιαδάκης είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και ήταν ο τρίτος μάρτυρας με το ψευδώνυμο «Γιάννης Αναστασίου» οι καταθέσεις του οποίου συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis.

«Εδώ και έναν χρόνο δεχόμουν πιέσεις, στη βάση αναληθών κατηγοριών των άλλων μαρτύρων. Ωστόσο, είχα καταστήσει σαφές ότι δεν επρόκειτο να δεχθώ να πω πράγματα που δεν γνωρίζω για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων», επισημαίνει στη Realnews, αναφερόμενος στον ισχυρισμό του ότι πιέστηκε για να καταθέσει εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, του Γιάννη Στουρνάρα και του Αδωνι Γεωργιάδη.


Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.