Quantcast
Παπαχριστόπουλος: Εκλέχθηκα με τους ΑΝΕΛ και δεν θα αλλάξω κόμμα - enikonomia.gr
share

Παπαχριστόπουλος: Εκλέχθηκα με τους ΑΝΕΛ και δεν θα αλλάξω κόμμα

δημοσιεύτηκε:

Τη θέση ότι θα παραδώσει την έδρα του, μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών,επανέλαβε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», λίγο πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ, είπε πως «είμαι και θα παραμείνω βουλευτής των ΑΝΕΛ, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό», αποκλείοντας το ενδεχόμενο προσχώρησής του σε Κοινοβουλευτική Ομάδα άλλου κόμματος, μην αποκλείοντας όμως να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διέψευσε σενάρια σχετικά με τον πρόεδρο του κόμματός του, αναφέροντας πως μένει στις δημόσιες δηλώσεις Καμμένου, ότι δηλαδή θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως δεν πρόκειται να στηρίξει πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ διαφωνώ με την άποψή του για τις Πρέσπες, όμως ο Καμμένος δεν είναι υποκριτής», σχολίασε σχετικά και εκτίμησε ότι «θα είναι ήρεμα τα πνεύματα», λέγοντας στη συνέχεια πως «έγινε θόρυβος δυσανάλογος με τα γεγονότα».

«Είμαι ο τελευταίος που θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Η ψυχραιμία είναι η καλύτερη συνταγή για αυτήν την κατάσταση», είπε κληθείς να απαντήσει για το αν θα είναι στη συγκυβέρνηση οι ΑΝΕΛ μετά από δύο μέρες.

«Κανείς δεν ψέγει κανέναν επειδή έχει διαφορετική θέση και θέλει να αποχωρήσει, δε θα ψέξει κανέναν αν θέλει να αποχωρήσει από τη βουλευτική θέση», δήλωσε ερωτηθείς για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματός του και τόνισε ότι, «δε ρίχνεις την κυβέρνηση που φτιάχτηκε για να πολεμήσει τη διαπλοκή. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της».

«Εκλέχθηκα με τους ΑΝΕΛ και δε θα αλλάξω κόμμα», ξεκαθάρισε και επαναλαμβάνοντας ότι δε θα προσχωρήσει σε καμία ΚΟ και ότι ποτέ ο Πάνος Καμμένος δεν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, είπε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος μόνο στην περίπτωση που διαγραφεί από το κόμμα του.

Κληθείς αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που «θα το αποφασίσω την ώρα εκείνη».


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.