Quantcast
Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Εμείς καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών - Υπάρχει σεβασμός στη διαφορετική εκτίμηση της ΔΗΜΑΡ - enikonomia.gr
share

Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Εμείς καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών – Υπάρχει σεβασμός στη διαφορετική εκτίμηση της ΔΗΜΑΡ

δημοσιεύτηκε:

“Ότι υπάρχει διαφορετική εκτίμηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη συμφωνία του Σκοπιανού, αυτό έχει δηλωθεί”, είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

Σχετικά με την πληροφορία ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είναι διατεθειμένος να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ότι “το πώς θα συμπεριφερθεί σε σχέση με τη ψηφοφορία νομίζω ότι είναι πρόωρο γιατί θα υπάρξει διαδικασία καταψήφισης συλλογικής και της κοινοβουλευτικής μας ομάδας για να αποφασίσει τον τρόπο και τη στάση με το ενδεχόμενο να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Είναι γνωστό ότι εμείς καταψηφίζουμε αυτή τη Συμφωνία από εκεί και πέρα υπάρχει σεβασμός στη διαφορετική εκτίμηση της ΔΗΜΑΡ, αλλά υπάρχει ταυτόχρονα και ο σεβασμός στις συλλογικές αποφάσεις. Αυτά τα δύο θα σταθμιστούν και η συγκεκριμένη συνεδρίαση θα πάρει τις αποφάσεις της”.

Ερωτηθείς εάν συνδέεται η ψήφιση της συμφωνίας με την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απάντησε ότι “γενικότερα συνδέονται από μόνα τους αυτά. Εμείς όμως διαδικαστικά δεν τα συνδέουμε. Θεωρούμε όμως ότι η χώρα έχει ανάγκη από μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης και αλλαγή πολιτικής. Εμείς λέμε ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να σέρνεται χωρίς εθνική γραμμή, την οποία μπορεί να αποκτήσει μέσα από εθνική συνεννόηση ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι στην κυβέρνηση, μονοκομματικές ή κυβερνήσεις συνεργασίας. Αυτό είναι βασική μας γραμμή, εθνική γραμμή με εθνική συνεννόηση, αυτό μπορεί να το επιβάλλει ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής”.

“Ο κ. Τσίπρας είναι πιο βολικός Πρωθυπουργός στα κελεύσματα των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ. ‘Έκανε την προσωπική μετάλλαξη, είναι ένα ζόμπι Αριστερός, είναι αριστεροειδές δεν είναι Αριστερός. Αυτός παίρνει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ αλλά έχει ενσωματώσει την αντίληψη του Καμμένου. Δεν υπάρχει πλέον ΣΥΡΙΖΑ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.