Quantcast
Λεβέντης στον Realfm 97,8: Ο Τσίπρας θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ μέσω Γιωργάκη - enikonomia.gr
share

Λεβέντης στον Realfm 97,8: Ο Τσίπρας θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ μέσω Γιωργάκη

δημοσιεύτηκε:

“Πέρα από τους χαρακτηρισμούς υπάρχει μια πραγματικότητα, ότι σήμερα μέσα στη ΝΔ υπάρχει ένας βουλευτής στη Λάρισα, που έχει βγει με λίστα από την Ένωση Κεντρώων. Ο κ. Μητσοτάκης του έδωσε στέγη και τον προσμετρά στη δύναμη της ΝΔ. Αυτό το θεωρούμε ανήθικο γιατί είναι κλεπταποδόχος ο κ. Μητσοτάκης, αν ήθελε ο κόσμος να ψηφίσει ΝΔ, θα ψήφιζε. Ψήφισε Ένωση Κεντρώων στη Λάρισα, δεν έχει δικαίωμα ο κ. Μητσοτάκης να δίνει στέγη σε αποστάτες. Το ίδιο είναι και ο κ. Τσίπρας με την κυρία στον Πειραιά, την προσμετράει για το 151 για τις Πρέσπες, μια κυρία η οποία είχε την εντολή, όπως έχουμε όλοι στην Ένωση Κεντρώων να μην ψηφίσουμε τη συμφωνία” δήλωσε σχετικά με τον χαρακτηρισμό“φίδια” για Μητσοτάκη και Τσίπρα, ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη διότι ο μεν κ. Τσίπρας θέλει να ψηφίσει τις Πρέσπες και πλευρίζει βουλευτές και αποδέχεται οτιδήποτε, παραβιάζοντας την λαϊκή ετυμηγορία. Ο δε κ. Μητσοτάκης επειδή θέλει πεντακομματική Βουλή κάνει δημοσκοπήσεις δείχνοντας την Ένωση Κεντρώων εκτός Βουλής ενώ ξέρει καλά ότι είναι εντός Βουλής. Γι’αυτό μίλησα για δύο φίδια που έχουν στρατηγική την εξόντωση ενός χώρου που έκανε 40 χρόνια να μπει στη Βουλή, του κεντρώου χώρου” συμπλήρωσε.

“Με τον κ. Καμμένο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε η Ένωση Κεντρώων διότι είναι άλλα τα χνώτα μας. Αν ήταν πατριώτης έπρεπε όταν ήξερε ότι θα πάει να υπογράψει ο Τσίπρας με τον Κοτζιά να τους εμποδίσει και να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να άρει τότε την εμπιστοσύνη” ανέφερε.


“Εγώ δεν έχω διαγράψει ποτέ κανέναν, όλοι οι βουλευτές με πρόδωσαν και έφυγαν, εγώ δεν διέγραψα κανέναν” είπε ο κ. Λεβέντης.

“Ο Τσίπρας θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ μέσω Γιωργάκη. Το περιβάλλον του Γιωργάκη διάκειται ευμενώς με τον Τσίπρα και συνομιλεί, είμαι βέβαιος περί αυτού. Ο Γιώργος Παπανδρέου παλιότερα είχε μιλήσει υπέρ του Τσίπρα. Θα δούμε δραματικά πράγματα μέχρι την κατάρτιση των συνδυασμών, θα δούμε μεγάλες μετατοπίσεις. Ο Τσίπρας στην προσπάθειά του να εμφανιστεί ως κεντροαριστερός θα κάνει ένα σωρό ατιμίες. Να τις περιμένετε και μεταξύ αυτών είναι και αυτό που έγραψαν οι εφημερίδες ότι θα υπουργοποιήσει ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου” σχολίασε.

“Τους είπα φίδια γιατί λειτουργούν σαν φίδια. Αν ήταν στοιχειωδώς έντιμοι βουλευτές εκλεγμένους με λίστα με άλλο κόμμα δεν έπρεπε να τους δέχονται και να τους προσμετρούν στη δύναμή τους” επανέλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.