Quantcast
LIVE - Η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

LIVE – Η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Η Άνγκελα Μέρκελ κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής της στην Αθήνα θα έχει σημαντικές επαφές, με τις συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεχωρίζουν.

Χθες η Γερμανίδα Καγκελάριος συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η Άγκελα Μέρκελ έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την υποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Το βράδυ ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”, το οποίο βρίσκεται στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και τα νότια προάστια.

Δείτε εδώ απευθείας:



Το σημερινό πρόγραμμα της Άνγκελα Μέρκελ

Στις 10 η Γερμανίδα Καγκελάριος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Την Άνγκελα Μέρκελ συνόδευσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Στη συνέχεια έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια, στις 14:00, θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας στο Χαλάνδρι.

Η κα Μέρκελ θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:30.


Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν λόγω της επίσκεψης Μέρκελ

Ο σταθμός ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.Επίσης, σήμερα 10/01/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Μετρό των 16:57 και 17:27 από το σταθμό “Δουκίσσης Πλακεντίας” προς Αεροδρόμιο, καθώς επίσης και αυτά των 17:30 και 18:00 από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

Επίσης, λόγω της αναχώρησης της Καγκελαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των 15:27 και 15:57 από το σταθμό “Δουκίσσης Πλακεντίας” προς Αεροδρόμιο και των 16:00 και 16:30 από Αεροδρόμιο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.