Quantcast
Τσίπρας: Ο Καμμένος κάνει λάθος – Θα μπορούσε να διατηρήσει την άποψή του χωρίς να καταψηφίσει την κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Ο Καμμένος κάνει λάθος – Θα μπορούσε να διατηρήσει την άποψή του χωρίς να καταψηφίσει την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Το είπα και στον ίδιο το λέω και δημόσια. Θεωρώ ότι κάνει λάθος, δεν θεωρώ ότι πράττει σωστά, ούτε θεωρώ ότι μια επιλογή σαν αυτή, ήταν αναπόφευκτη γιατί με αυτή την επιλογή θέτει σε διακινδύνευση τις προσπάθειες μιας κυβέρνησης που πέρασε από 40 κύματα για να καρποφορήσει. Ακριβώς πάνω στην εποχή που αυτοί οι κόποι καρποφορούν, ακριβώς στην εποχή που βγαίνουν οι πρώτοι ανθοί” είπε ο ΠρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας στη Βουλή, αναφερόμενος στην αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση.

“Πιστεύω πως θα μπορούσε κάλλιστα να διατηρήσει τη διαφορετική του άποψη και θέση χωρίς να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, χωρίς να καταψηφίσει την κυβέρνηση και μαζί τα αποτελέσματα για τα οποία και ο ίδιος έδωσε μάχη και αγώνες. Θα σεβαστώ όμως παρά την έντονη διαφωνία μου, την επιλογή του. Μια επιλογή όμως που με οδηγεί σήμερα ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας, ζητώντας καθαρές λύσεις και στάση ευθύνης από όλους τους βουλευτές” πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.