Quantcast
Θεοδωράκης: Ψήφος για τις Πρέσπες δεν σημαίνει και ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Θεοδωράκης: Ψήφος για τις Πρέσπες δεν σημαίνει και ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση παρακολουθώντας τη συζήτηση στη Βουλή, ότι οι 4 από τους 6 βουλευτές που ξαφνικά είδαν το συριζαϊκό φως και δηλώνουν ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κρύβονται και δεν μιλούν, αρνούνται να εξηγήσουν στο Κοινοβούλιο την ψήφο τους. Τι είναι αυτό που τους κάνει να συντάσσονται χωρίς όρους με την κυβέρνηση; Γιατί μια ψήφος εμπιστοσύνης επιβραβεύει τα πεπραγμένα και δίνει λευκή επιταγή για τη συνέχιση της πολιτικής της κυβέρνησης” επεσήμανε οεπικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής. 

“Ο κ. Κόκκαλης και ο κ. Ζουράρις που έκαναν καριέρα ως μακεδονομάχοι στα τηλεοπτικά παράθυρα, θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών; Έχουν δεσμευθεί στον κ. Τσίπρα ή είναι ψήφος εμπιστοσύνης μιας χρήσης και άμεσης απόδοσης; Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση πρέπει να σημαίνει οπωσδήποτε και θετική ψήφο για τις Πρέσπες, ενώ αντιθέτως ψήφος για τις Πρέσπες δεν σημαίνει και ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει το Ποτάμι” υπογράμμισε και τόνισε ότι:

“Είμαστε απέναντι από την κυβέρνηση, πολεμάμε τις ιδεοληψίες της χωρίς να γινόμαστε ιδεοληπτικοί, αλλά οι βουλευτές να ξεκαθαρίσουν τι θα κάνουν και αλλιώς να μας το πει ο κ. Τσίπρας, εκτός αν έχουν σκοπό κάποιοι βουλευτές να παραμείνουν ντεμέκ μακεδονομάχοι αλλά με υπουργικά κουστούμια και φουστάνια” υπογράμμισε και συνέχισε:

“Οι αποστασίες των ημερών έκαναν ακόμη πιο τοξική την ατμόσφαιρα. Η κυβέρνηση νόμιζε ότι θα διαλύσει την αντιπολίτευση και η αντιπολίτευση οχυρώθηκε στις κομματικές της γραμμές…Πρέπει να γράψουμε νέες σελίδες. Ο ελληνικός λαός πρέπει να κληθεί σύντομα να αποφασίσει . Το Ποτάμι επιμένει ότι θέλει την Ελλάδα αλλιώς, επιμένει ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει με εκλογές και γι’αυτό σήμερα καταψηφίζει και ζητάει το επόμενο διάστημα με κάθε τρόπο να πολεμήσουμε για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία” είπε ο κ. Θεοδωράκης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.