Quantcast
Καμμένος κατά Κοτζιά: Νεροκουβαλητής του Παπανδρέου - Από πού εισπράττει το ΠΡΑΤΤΩ; - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καμμένος κατά Κοτζιά: Νεροκουβαλητής του Παπανδρέου – Από πού εισπράττει το ΠΡΑΤΤΩ; – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Συνέχεια στη κόντρα του με τονΝίκο Κοτζιάέδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΠάνος Καμμένος. «Θα πάω στον εισαγγελέα με στοιχεία για το διαγωνισμό για τις βίζες, εάν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με καλέσει» τόνισε. 

Ο κ. Καμμένος τον χαρακτήρισε «νεροκουβαλητή του Παπανδρέου».
«Ήταν ο νεροκουβαλητής που μετέφερε την τσάντα του κ. Παπανδρέου για πολλά χρόνια. Οι απόψεις του για τα Βαλκάνια είναι οι απόψεις του Γ. Παπανδρέου. Κοντά είμαστε για να δούμε μια δήλωση του Παπανδρέου για τις Πρέσπες. Ο κ. Κοτζιάς δεν ξεχώρισε τη θέση του υπουργού Εξωτερικών με το προεδριλίκι στο ΠΡΑΤΤΩ».
«Είναι γνωστό πως ο Σόρος στηρίζει τους Σκοπιανούς, έχει χρηματοδοτήσει συλλαλητήρια στην Αυστραλία» σχολίασε. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει αναφέρει ότι εταιρεία του αμερικανού μεγιστάνα ενεπλάκη στην έκδοση των θεωρήσεων του ΥΠΕΞ.

«Από πού έχει την οικονομική οντότητα το ΠΡΑΤΤΩ να κάνει εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα; Από πού εισπράττει το ΠΡΑΤΤΩ;» διερωτήθηκε ο κ. Καμμένος, επιμένοντας στις καταγγελίες του παρά τη μήνυση που δέχθηκε από την Κίνηση.

«Υπάρχουν καταγγελίες ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε μυστικά κονδύλια σε σκοπιανά μέσα μαζικής ενημέρωσης» σημείωσε ακόμη.

Όπως προειδοποίησε μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τυχόν επιστροφή του Νίκου Κοτζιά στην κυβέρνηση θα σημάνει και την οριστική ρήξη του με τον πρωθυπουργό.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.