Quantcast
Ψαριανός στον Realfm 97,8: Μέχρι το μεσημέρι μπορεί να υπάρχει Κοινοβουλευτική Ομάδα - Μπορεί να ενταχθεί ο Θεοχαρόπουλος στο Ποτάμι - enikonomia.gr
share

Ψαριανός στον Realfm 97,8: Μέχρι το μεσημέρι μπορεί να υπάρχει Κοινοβουλευτική Ομάδα – Μπορεί να ενταχθεί ο Θεοχαρόπουλος στο Ποτάμι

δημοσιεύτηκε:

Την παραίτηση του από το Ποτάμι σε περίπτωση που ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος προανήγγειλε ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

“Το είχαμε συζητήσει αλλά δεν είχε αποφασίσει ότι θα γίνει κάτι σήμερα. Το μόνο που είχαμε αποφασίσει και συζητήσαμε και με τον Σταύρο Θεοδωράκη και με τον Γιώργο Μαυρωτά το βράδυ είναι ότι δεν δέχομαι εγώ την αντικατάσταση μου από την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας. Μου είχαν πει ότι θα πάει στη θέση μου, γιατί εγώ ορίστηκα από το Ποτάμι να αντικαταστήσω τον Δανέλλη. Σήμερα μου είχαν πει ότι θα πάει ο Γιώργος Μαυρωτάς. Χθες το βράδυ πήρα και τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γιώργο Μαυρωτά και τους είπα ότι δεν το δέχομαι αυτό, θα πάω εγώ στην Επιτροπή και μου είπαν εντάξει. Αλλά τώρα δεν πάει κανένας στην Επιτροπή όσο δεν υπάρχει Κοινοβουλευτική Ομάδα”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ψαριανός και πρόσθεσε:

“Μέχρι το μεσημέρι μπορεί να υπάρχει Κοινοβουλευτική Ομάδα, γιατί ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος διαγράφηκε χθες από τη Φώφη Γεννηματά, οπότε μπορεί να ενταχθεί στην ομάδα του Ποταμιού. Οπότε θα πάω εγώ το απόγευμα στην Επιτροπή εκτός εάν αποφασίσουν κάτι άλλο, οπότε θα ξαναμείνουμε χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα”.

Στο ερώτημα εάν θα αποχωρήσει αν πάει ο κ. Θεοχαρόπουλος ο κ. Ψαριανός απάντησε: “Νομίζω ότι καλά το σκέφτηκες”.

“Το θέμα είναι σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, έχω πει στον Σταύρο Θεοδωράκη, στον Γιώργο Μαυρωτά και στον Σπύρο Λυκούδη να πάμε μαζί συντεταγμένα είτε είμαστε Κοινοβουλευτική Ομάδα, είτε όχι. Να πάμε όλοι μαζί στην αποχή, να μην ψηφίσει κανένας από εμάς τη Συμφωνία των Πρεσπών… Δεν αποδέχομαι να πάει στην πρώτη συνεδρίαση ο Μαυρωτάς. Εάν υπάρχει κόμμα θα πάω εγώ, εάν δεν υπάρχει κόμμα δεν θα πάει κανείς”, σημείωσε ο βουλευτής του Ποταμιού.

“Όταν θα γίνουν εκλογές θα δούμε. Πάντως δεν πρόκειται να μετακινηθώ σε άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα. Εφόσον κάποιοι άνθρωποι με ψήφισαν με το Ποτάμι, εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από αυτή την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να πάω σε άλλη μεσούσης της κοινοβουλευτική περιόδου. Το θεωρώ ανέντιμο και είναι αυτό που χρίζουμε ως αποστασία”, ανέφερε ο κ. Ψαριανός.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.