Quantcast
Ζουράρις: Θα καταψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και την πρόταση μομφής - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ζουράρις: Θα καταψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και την πρόταση μομφής – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών θα ψηφίσω, όπως λέω εδώ και 30 χρόνια», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Ζουράρις και ερωτηθείς για την υπογραφή των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης, από πλευράς ΑΝΕΛ, σημείωσε πως «είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε τα φιλολαϊκά μέτρα και μετά θα πάμε στη διάλυση των ΑΝΕΛ».

«Ανήκω στο κοινοβουλευτικό έργο των ΑΝΕΛ, στα εσωτερικά τους δεν έχω πάει ποτέ», είπε σχετικά με τις σχέσεις του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναφορικά με το ζήτημα του Σκοπιανού, έκανε λόγο για «αρχική κλοπή από πλευράς των Σκοπιανών» και επανάλαβε τη διαφωνία του «με την σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο Μακεδονία».

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι μοναδική, το άλλο είναι αποτέλεσμα μαζικής εισβολής», απάντησε κληθείς να σχολιάσει σχετική δήλωση του Νίκου Φίλη και τόνισε πως «εκείνοι θα έχουν το όνομα και εμείς το παρατσούκλι».

Ερωτηθείς για το αν θα τηρήσει τη γραμμή των ΑΝΕΛ στην στήριξη της πρότασης μομφής για τη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ θα κάνει το ίδιο και στην πρόταση μομφής που πιθανώς να καταθέσει η ΝΔ.

«Εγώ δεν ψηφίζω πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας», είπε σχετικά και κατέληξε λέγοντας πως «η πλειοψηφία του ελληνικού και η παμψηφία του μακεδονικού λαού διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών».


Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.