Quantcast
Παπακώστα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναφέρει ζητήματα απολύσεων - enikonomia.gr
share

Παπακώστα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναφέρει ζητήματα απολύσεων

δημοσιεύτηκε:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να επιτεθεί στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, με αφορμή δηλώσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου Τυπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστα Κυρανάκη.

Ο κ. Κυρανάκης δήλωσε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ότι “δεν θα ανανεωθούν οι παράνομες συμβάσεις των συμβασιούχων και θα ισχύσει αναλογία 5 προς 1” (για τις προσλήψεις στο δημόσιο) και ότι η ΝΔ θα φτιάξει “προγράμματα μετεκπαίδευσης για να μπορέσουν να είναι χρήσιμοι στην υπηρεσία του πολίτη” οι περίπου 200.000 διοικητικοί δημόσιοι υπάλληλοι.


Η δήλωση της κ. Παπακώστα – Σιδηροπούλου

«Την ώρα που επιχειρείται η -απαραίτητη για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής- αναδιανομή του πλούτου προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πιο επίσημο τρόπο, διά του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του, επιλέγει να τους επιτεθεί, επαναφέροντας ζητήματα απολύσεων και ανατροπής του κατοχυρωμένου “1 προς 1”. Ο Πρόεδρος της ΝΔ οφείλει μετά και τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του, να απαντήσει δημόσια προς τον Ελληνικό λαό, διότι υπήρξε αποκαλυπτικός ο Κυρανάκης του κρυφού τους Προγράμματος σε βάρος των πολιτών».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.