Quantcast
Σταϊκούρας: Η αύξηση του κατώτατου μισθού έπρεπε να έχει ήδη εφαρμοστεί - Τι είπε για τα " κόκκινα " δάνεια - enikonomia.gr
share

Σταϊκούρας: Η αύξηση του κατώτατου μισθού έπρεπε να έχει ήδη εφαρμοστεί – Τι είπε για τα ” κόκκινα ” δάνεια

δημοσιεύτηκε:

«Η μεν αύξηση του κατώτατου μισθού έπρεπε να έχει ήδη εφαρμοστεί από το 2017 η δε έξοδος στις αγορές έγινε έναν ολόκληρο χρόνο μετά την τελευταία έξοδο με κόστος πολύ υψηλότερο έναντι άλλων χωρών που ολοκλήρωσαν προγράμματα στήριξης», επισημαίνει ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ,Χρήστος Σταϊκούρας ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού και για την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Ενώ σχετικά με το πρόβλημα των “κόκκινων” δανείων ο κ. Σταϊκούρας αναφέρει στο ΑΠΕ ότι «η κυβέρνηση οφείλει να καταλάβει έστω και με καθυστέρηση ότι δεν μπορεί να είναι απλά σχολιαστής μιας προβληματικής κατάστασης -ανακινώντας άστοχα ζητήματα μιας νέας ανακεφαλαιοποίησης- αλλά να αναλάβει πρωτοβουλίες αντιμετώπισης του προβλήματος».

Για τη προεκλογική περίοδο
Η κυβέρνηση δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικά θετικό στη χώρα» εκτιμά ο κ. Σταϊκούρας συμπληρώνοντας ότι «όσο πιο γρήγορα κλείσει η προεκλογική περίοδος, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για εξάντληση της τετραετίας, τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

Για τη ΝΔ

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Σταϊκούρας σημειώνει ότι «αποτελεί το πλέον σταθερό και στιβαρό ιδεολογικοπολιτικά κόμμα της χώρας» και υπογραμμίζει πως «στο ιστορικό δίπολο, κεντροδεξιά ή αριστερά, η πρώτη υπερτερεί της δεύτερης στη διαχρονική προσφορά της στην πρόοδο του τόπου».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.