Quantcast
Στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Ρόδο: Να ξαναγυρίσουμε στο όνομα ΠΑΣΟΚ - enikonomia.gr
share

Στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Ρόδο: Να ξαναγυρίσουμε στο όνομα ΠΑΣΟΚ

δημοσιεύτηκε:

Σύσκεψη πραγματοποίησαν ηγετικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Ρόδο πριν από λίγες ημέρες όπου αποφάσισαν να προτείνουν «να ξαναγυρίσουμε στο όνομα ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι η ιστορία μας και γιατί αυτό θέλει τώρα ο κόσμος που μας στηρίζει από το 1974!».

Στην εν λόγω σύσκεψη έλαβαν μέρος τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής όπως επίσης πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και άλλα στελέχη του κόμματος όπου συζητήθηκε η πολιτική κατάσταση της Κεντροαριστεράς εν όψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαρτίου στην Αθήνα.


Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι μετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για την πορεία του ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και τη διαγραφή του επικεφαλής της κ. Θεοχαρόπουλου. Όπως έγινε γνωστό, από όλους τους παριστάμενους εκφράστηκε η άποψη ότι «μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, δεν υπάρχει πια λόγος η παράταξη να ονομάζεται Κίνημα Αλλαγής δεδομένου ότι τώρα στελεχώνεται μόνο από βουλευτές και μέλη του ΠΑΣΟΚ»

Ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της rodiaki.gr, υποστηρίχτηκε από πολλούς ότι «κατά τις επισκέψεις των κλιμακίων στα χωριά και τα νησιά οι κάτοικοι ζητούν επιμόνως να επανέλθει το όνομα ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό συγκινεί τον κόσμο και θα επαναφέρει τους πρώην ψηφοφόρους μας που πήγαν σε άλλα κόμματα στο ιστορικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου!».

Σχετικά με το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ όλοι οι παριστάμενοι αποφάσισαν ομόφωνα όπως πρέπει να προηγηθεί συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ενώ ομόφωνη ήταν και η απόφαση για την επαναφορά το ονόματος. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην εν λόγω σύσκεψη διαβιβάστηκαν στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.


Πηγή: rodiaki.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.