Quantcast
Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8 για τα “κόκκινα” δάνεια: Η δήλωση του κ. Δραγασάκη δεν ήταν αθώα - enikonomia.gr
share

Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8 για τα “κόκκινα” δάνεια: Η δήλωση του κ. Δραγασάκη δεν ήταν αθώα

δημοσιεύτηκε:

Στο θέμα των “κόκκινων” δανείων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Το θέμα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων για το οποίο προϊδέασε με τη δήλωση του ο κ. Δραγασάκης, που εγώ δεν νομίζω ότι ήταν αθώα, δεν νομίζω δηλαδή ότι ξέφυγε μία κουβέντα παραπάνω, νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει αντιμετωπίσει όπως πρέπει το θέμα των κόκκινων δανείων μέχρι στιγμής. Και τώρα έχει έρθει ένα κομβικό σημείο για να παρθεί μία γενναία απόφαση,” είπε η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:

“Για να μην λένε ότι είμαι απαισιόδοξη ή ότι καταστροφολογώ, γιατί αυτή είναι η συνηθισμένη κατηγορία που εισπράττουμε, η ΝΔ είχε μία ξεκάθαρη πρόταση, την πρόταση δεύτερη ευκαιρία για τα κόκκινα δάνεια και έχει σκέψεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν τα κόκκινα δάνεια και πρέπει να αντιμετωπιστούν για να μπορέσει η χώρα να πάει στην επόμενη μέρα. Οπότε σε επίπεδο γόνιμου διαλόγου εμείς είμαστε πάντοτε στο τραπέζι, αλλά η ευθύνη είναι της κυβέρνησης 3,5 χρόνια τώρα να λύσει αυτό το θέμα”.

Αναφερόμενη στην απόφαση της ΝΔ να άρει το εμπάργκο στην ΕΡΤ η κ. Ασημακοπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων: “Κρατάω μικρό καλάθι, ότι η ΕΡΤ ξαφνικά θα γίνει μία δημόσια τηλεόραση επιπέδου που αξίζει στην χώρα μας και ότι θα είναι απολύτως αντικειμενική. Η ΕΡΤ φτιάχνει όταν σταματάει κανείς να επιβάλει την κυβερνητική γραμμή, όπως φτιάχνει η οποιαδήποτε επιχείρηση ενημέρωσης. Την αφήνεις να δουλέψει όπως πρέπει”.

Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τα πουράκια και το σχέδιο κατάργησης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε μεταξύ άλλων: “Ήμαρτον. Εκεί που λες ότι δεν μπορεί να πέσει το επίπεδο παρακάτω, έχει και άλλο. Τι κουβέντα είναι αυτή; Αυτό πες ότι είναι και θέμα αισθητικής γούστου. Οι καταγγελίες ότι υποτίθεται ότι χρηματίζεται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών; Είπε ότι κάποιος χρηματίστηκε στο υπουργείο. Πού ζούμε;”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.