Quantcast
Νέα μήνυση κατά Καμμένου καταθέτει ο Κοτζιάς - enikonomia.gr
share

Νέα μήνυση κατά Καμμένου καταθέτει ο Κοτζιάς

δημοσιεύτηκε:

Νέα μήνυση κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο επικεφαλής του κινήματος ”ΠΡΑΤΤΩ” και πρώην υπουργός ΕξωτερικώνΝίκος Κοτζιάς.

Μετά τις δύο μηνυτήριες αναφορές που κατέθεσε το «ΠΡΑΤΤΩ» και ο επικεφαλής του σχήματος Νίκος Κοτζιάς εξ αφορμής δηλώσεων του Πάνου Καμμένου εναντίον του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επανέρχεται.

Όπως είχε προαναγγείλει, καταθέτει σήμερα μήνυση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας για τα όσα έχει πει ή έχει γράψει στο «twiter» αφήνοντας υπονοούμενα περί χρηματισμού του κ. Κοτζιά .

Το τελευταίο μάλιστα «χτύπημα» του κ. Καμμένου ήταν το «tweet» που ανήρτησε πριν περίπου ένα μήνα, προκαλώντας για μία ακόμη φορά την οργή του κ. Κοτζιά: «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό».

Τότε ο κ. Κοτζιάς είχε απαντήσει με ανακοίνωσή του ότι:

«Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.

Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας».

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του πρώην κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου, με τον πρώτο να αναμένεται σήμερα Δευτέρα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταθέσει μήνυση.

Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ , ενώ το περιεχόμενό της δεν έχει γίνει γνωστό.

Πηγή: DIKASTIKO.GR


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.