Quantcast
Μπόλαρης στον Realfm 97,8: Όποιος θέλει να μείνει στη δημοκρατική παράταξη θα είναι με τον Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Μπόλαρης στον Realfm 97,8: Όποιος θέλει να μείνει στη δημοκρατική παράταξη θα είναι με τον Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

“Νομίζω ότι χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας ότι είναι άλλο πράγμα η παράταξη και άλλο πράγμα το κόμμα”, είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Εγώ θεωρώ ότι η παράταξη είναι λαός ο οποίος πιστεύει σε κοινές αρχές. Τα κόμματα επιχειρούν να εκπροσωπήσουν τον λαό, την παράταξη στη Βουλή. Όταν ένα κόμμα μετακινηθεί και δεν εκφράζει τον κόσμο που είχε και εκφράζει άλλη παράταξη τότε ο λαός ο οποίος είναι από κάτω εκφράζει τη δυσαρέσκεια του, τη δυσανασχέτηση του και φυσικά αφίσταται της υποχρέωσης που είχε να στηρίξει το κόμμα” σημείωσε ο κ. Μπόλαρης και πρόσθεσε:

“Επομένως, είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλουν να συνεχίσουν το προς τα Δεξιά ταξίδι, θέλουν να μείνουν στην παράταξη την οποία επέλεξαν και ανήκουν… Το ζήτημα είναι απλό επιλέγει κανείς να σταθεί στη δημοκρατική, σοσιαλιστική, προοδευτική παράταξη ή θα πάει Δεξιά. Όποιος θέλει να μείνει στη δημοκρατική παράταξη είναι υποχρεωμένος αυτή τη στιγμή να ζυγισθεί, θα στοιχηθεί και θα είναι με τον Τσίπρα. Όσοι θέλουν να πάνε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε στο καλό. Είναι θέμα πολιτικής επιλογής αλλά ας είναι ξεκάθαροι με τον κόσμο”.

Σχετικά με τις αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ από τις επιλογές προσώπων που έγιναν στον ανασχηματισμό, ο υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε “αυτά είναι πολικά θέματα, προσωπικές αντιλήψεις υπάρχουν εγώ σας είπα ποια είναι η δική μου άποψη. Ο καθένας έχει έναν τρόπο να τα προσεγγίζει. Εγώ λειτουργώντας σε μία λογική, η οποία είναι λογική παράταξης, θεωρώ ότι όποιος έχει μέσα του την ειλικρίνεια να σταθεί εκεί που ήταν, λέει ‘δεν σας ακολουθώ, συνεχίστε την πορεία σας για τον εναγκαλισμό για την ενσωμάτωση με τη ΝΔ’. Εγώ λέω ποιες είναι οι πολιτικές οι οποίες έχουν υιοθετηθεί και οι οποίες εκπονούνται και είναι σε εξέλιξη από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό κρίνει την κυβέρνηση”.

“Πάντοτε έχει σημασία ποιοι είναι μέσα στην κυβέρνηση. Όπως είδατε έγινε διαχείριση αυτά τα τέσσερα χρόνια με την παρουσία και των ΑΝΕΛ”, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.