Quantcast
Καμμένος στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας δεν εκφράζει την Αριστερά - Έχει μετατραπεί σε νέο ΠΑΣΟΚ - enikonomia.gr
share

Καμμένος στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας δεν εκφράζει την Αριστερά – Έχει μετατραπεί σε νέο ΠΑΣΟΚ

δημοσιεύτηκε:

“Δυστυχώς εγώ το περίμενα. Και το περίμενα, το είχα πει και στη Βουλή όταν μίλησα για την παραχώρηση του όρου Μακεδονία. Γι’αυτό τον λόγο εμείς οι ΑΝΕΛ από την πρώτη στιγμή και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τη ΝΔ και με το ΚΙΝΑΛ, είπαμε ότι παραχώρηση του ονόματος ανεξάρτητα των όρων, θα ανακινήσει θέματα που θα μας γυρίσουν πίσω στην εποχή του εμφυλίου πολέμου” δήλωσε σχετικά με το δημοσίευμα του BBC, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Υπάρχουν κάποιοι όπως το Ουράνιο Τόξο που πάντα προσπαθούσαν να διατηρήσουν αυτή τη δήθεν διεκδίκηση. Δεν είναι διεκδίκηση κάποιων ανθρώπων, είναι ένα σχέδιο που σχεδιάστηκε επί Μουσολίνι, εφαρμόστηκε επί Τίτο και μέχρι κάποια εποχή είχε υιοθετηθεί από την ελληνική Αριστερά” ανέφερε.

“Όταν παραδίδεται ο όρος Μακεδονία, είναι φυσικό εκείνοι που τα σχεδίασαν και τα διατήρησαν όλα αυτά τα χρόνια, βλέποντας να αλλάζουν σύνορα στην Ευρώπη, να τα ανοίγουν” συμπλήρωσε.

“Ο Ζάεφ σε ομιλίες του στα Σκόπια άφηνε αιχμές” και πρόσθεσε “Εδώ έχουμε ουσιαστικά αλλοίωση της ίδιας της Συμφωνίας. Η Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και πολύ φοβάμαι ότι αντί να κάνει αυτό που λένε για σταθεροποίηση στα Βαλκάνια, θα αποσταθεροποιήσει και τα Βαλκάνια αλλά και την Ελλάδα” τόνισε.

“Αν είχα τη δύναμη θα την ανέτρεπα την κυβέρνηση. Δεν είχα την κοινοβουλευτική δύναμη” σχολίασε.

“Εγώ εάν πράγματι τον Ιούλιο έπαιρνα την απόφαση να κάνω ηρωική έξοδο, αυτή τη στιγμή θα ήμουν μεταξύ 15%-20%, αλλά δεν θα είχαμε πάρει πίσω ούτε τους στρατιωτικούς, ούτε τις συντάξεις, ούτε τα αναδρομικά. Θα είχα προφυλάξει το πολιτικό μου μέλλον κάνοντας τον ήρωα αλλά η Ελλάδα θα είχε πληρώσει. Όχι. Προσπάθησα και κράτησα τη σταθερότητα. Όσον αφορά το μέλλον, πιστεύω μετά τις εκλογές αυτές θα έχουμε μία μεγάλη αλλαγή. Ούτε τον κόσμο της ΝΔ εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τους νεοφιλελεύθερους της Δράσης και τους διάφορους τύπους που είναι στη ΝΔ προερχόμενοι από αλλού. Ούτε ο κ. Τσίπρας εκφράζει την Αριστερά, αλλά έχει μετατραπεί σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Οι ΑΝΕΛ θα παίξουμε κομβικό ρόλο, θέλουμε να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής σταθερότητας για τα επόμενα οκτώ χρόνια, αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στις κόκκινες γραμμές μας” είπε ο Πάνος Καμμένος.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.