Quantcast
Αύξηση των μέτρων ασφάλειας στα αστυνομικά τμήματα για τον ''Ρουβίκωνα'' ζητεί η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ - enikonomia.gr
share

Αύξηση των μέτρων ασφάλειας στα αστυνομικά τμήματα για τον ”Ρουβίκωνα” ζητεί η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

δημοσιεύτηκε:

Με έγγραφό η ηγεσία της Αστυνομίας ζητεί ”επαύξηση των μέτρων προστασίας αστυνομικών εγκαταστάσεων όπως κι άλλων στόχων” καθώς φοβάται ένοπλη επίθεση ή ακόμα και κατάληψη ή παρέμβαση από ομάδες αντιεξουσιαστών.

Στο έγγραφο που παρουσιάζει η εφημερίδα ”τα ΝΕΑ”, τονίζεται προς τις αστυνομικές υπηρεσίες «παρακαλείσθε όπως εντατικοποιήσετε τα λαμβανόμενα αστυνομικά μέτρα σε εγκαταστάσεις και κτήρια όπου στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες προς πρόληψη-αποτροπή δράσεων αιφνιδιαστικού χαρακτήρα με τη μορφή συμβολικής κατάληψης ή παρέμβασης, καθώς και οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος τους».


Μάλιστα, ζητείται να γίνεται έλεγχος για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε κοινόχρηστους χώρους αστυνομικών τμημάτων, μέχρι και σε πάρκα κοντά στις υπηρεσίες της Αστυνομίας. Ακόμη ζητείται να γίνεται έλεγχος αλληλογραφίας για τυχόν αποστολή δεμάτων-βομβών κτλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μιλούσε για «αχαρτογράφητα» μέλη της αναρχικής ομάδας και υποστήριζε ότι είναι «αδύνατον» να τους σταματήσει η ΕΛ.ΑΣ. με το επιχείρημα ότι «οι εν δυνάμει “στόχοι” είναι εκατοντάδες».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.