Quantcast
Κάλεσμα Τσίπρα στις προοδευτικές δυνάμεις για συμμαχία στις ευρωεκλογές - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κάλεσμα Τσίπρα στις προοδευτικές δυνάμεις για συμμαχία στις ευρωεκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ένα πλατύ κάλεσμα θα απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, κόμματα συλλογικότητες, αλλά και πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο, με στόχο τη δημιουργία ενός ευρύτατου μετώπου, μιας ευρύτατης συμπαράταξης, προκειμένου να αποτραπεί ενόψει των κρίσιμων ευρωεκλογών η άνοδος, η επέλαση στην Ευρώπη της ακροδεξιάς, όπως είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η πρόταση είναι ειλικρινής, απευθύνεται σε όλους όσοι αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο και αναγνωρίζουν ως μέγιστο διακύβευμα της εποχής την αναχαίτιση της ανόδου της ακροδεξιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και την αντιμετώπιση των νεοφιλελεύθερων επιλογών, και νεοφιλελεύθερων πολιτικών”, τόνισε ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για ένα ευρύτατο προοδευτικό μέτωπο.

“Έχουμε ευρωπαϊκές εκλογές 26 Μαΐου και αυτοδιοικητικές εκλογές την ίδια μέρα», απάντησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές τον Μάιο.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.