Quantcast
Μεγάλη έρευνα της Realnews: Κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα - Εικόνες-σοκ από τις γειτονιές της Αθήνας - enikonomia.gr
share

Μεγάλη έρευνα της Realnews: Κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα – Εικόνες-σοκ από τις γειτονιές της Αθήνας

δημοσιεύτηκε:

Των Σωτήρη Θάνου, Νέστορα Δημαρά, Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, Δήμητρας Αθανασοπούλου – Φωτογραφίες: Στέλιος Ματσάγγος

Δύο αστυνομικούς ανά βάρδια μπορεί να διαθέσει το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου για να περιπολούν στους δρόμους της περιοχής. Η συνολική του δύναμη είναι 38 άτομα, αξιωματικοί και αστυφύλακες, ενώ η προβλεπόμενη οργανική δύναμη του τμήματος είναι στα 60 άτομα.

«Μας παρέδωσαν στο έγκλημα»

Άνθρωποι αναίσθητοι στα σκαλιά φροντιστηρίων, εμπόριο ναρκωτικών έξω από παιδικούς σταθμούς και απελπισμένοι πολίτες που αγωνίζονται καθημερινά να επιβιώσουν. Η Realnews κατέγραψε εικόνες που σοκάρουν και μαρτυρίες σε μια περιοχή ξεχασμένη από την Αστυνομία. Μενίδι, Ζεφύρι, Ανω Λιόσια, Καματερό. «Δεν έχει αξία η δική μας ζωή», δηλώνουν τα θύματα της εγκληματικότητας.

Ορμητήριο ανομίας το κέντρο της Αθήνας

Από την οδό Μενάνδρου έως την Πατησίων και την ΑΣΟΕΕ και από την Αγίου Κωνσταντίνου έως τη Σόλωνος, το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας μοιάζει να έχει παραδοθεί στο εμπόριο των ναρκωτικών, στο παρεμπόριο, στους τσαντάκηδες και στους εξαρτημένους συμπολίτες μας που κυκλοφορούν σαν φαντάσματα στους δρόμους.


Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.