Quantcast
Το πρώτο debate των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας - enikonomia.gr
share

Το πρώτο debate των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας

δημοσιεύτηκε:

Του Παναγή Γαλιατσάτου

Ανοίγουν τα χαρτιά τους και δίνουν απαντήσεις για τα καυτά ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος, Νίκος Σοφιανός και Βασίλης Καπερνάρος, στο debate που οργάνωσε η Realnews.


Οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι απαντούν σε κοινές ερωτήσεις και ξεδιπλώνουν τα σχέδιά τους για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους Αθηναίους. Για την έξαρση της εγκληματικότητας, το ανεξέλεγκτο εμπόριο ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, την εξάλειψη του φόβου. Για την υποβάθμιση πολλών περιοχών του κέντρου, την έλλειψη πρασίνου, τους πρόσφυγες.

Για το Airbnb, τις ευκαιρίες που δημιουργεί για τους ιδιοκτήτες και τα προβλήματα στους ενοικιαστές, ενώ καταθέτουν τη δική τους άποψη για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το θέμα.

Για την αποκομιδή των σκουπιδιών, τους χώρους πρασίνου και τη βελτίωση της εικόνας στις γειτονιές.

Τέλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι ανοίγουν τα χαρτιά τους και για τις συνεργασίες στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσουν στα δημοτικά συμβούλια λόγω της απλής αναλογικής, αλλά και για το ποιες παρατάξεις αποκλείουν εκ των προτέρων.


Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.