Quantcast
Τσίπρας: Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, γνωρίζει και θυμάται - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, γνωρίζει και θυμάται

δημοσιεύτηκε:

Με αναρτήσεις του στα social media οΠρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςσημειώνει πως «ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Γνωρίζει και θυμάται ότι το σχέδιο της ΝΔ είναι η διάλυση της δημόσιας υγείας, οι απολύσεις σε ζωτικούς τομείς του Δημοσίου, όσα θεωρούν “πηγή σπατάλης”. Τα κοινωνικά αγαθά δηλαδή που αφορούν το τμήμα της κοινωνίας που είναι ξένο στον κ. Μητσοτάκη».

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός συνοδεύεις τις αναρτήσεις του με βίντεο που περιλαμβάνει απόσπασμα της πρόσφατης ομιλίας του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με κοινωνικές πολιτικές τις κυβέρνησης, μεταξύ άλλων, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου, το επίδομα τέκνου, το εισόδημα αλληλεγγύης, το κοινωνικό μέρισμα.

Στην αντίστοιχη ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι «το σχέδιο της ΝΔ είναι η διάλυση της δημόσιας υγείας, οι απολύσεις σε ζωτικούς τομείς του δημοσίου, τα κοινωνικά αγαθά δηλαδή που αφορούν ένα τμήμα της κοινωνίας που είναι ξένα στον κ. Μητσοτάκη- τo θεωρεί βάρος». Υπογραμμίζει ότι «ο λαός μας σύντομα θα κληθεί να επιλέξει αν θα συνεχίσει τον δρόμο που οδηγεί με ασφάλεια στην οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότησης ή το δρόμο της αναστροφής στα χρόνια της κρίσης, στα χρόνια του ΔΝΤ και των μνημονίων που έχουμε αφήσει πίσω μας» και καταλήγει: «Ο ελληνικός λαός δε τρώει κουτόχορτο. Γνωρίζει και θυμάται».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.