Quantcast
Χαρίτσης: Επιστρέφουν στις θέσεις τους περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες - enikonomia.gr
share

Χαρίτσης: Επιστρέφουν στις θέσεις τους περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες

δημοσιεύτηκε:

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι σχολικοί φύλακες στον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην συνέλευσή τους, σήμερα το μεσημέρι, στο 3ο Λύκειο Αλίμου.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν στον κ. Χαρίτση την ικανοποίησή τους για διάταξη, που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και αναμένεται να ψηφιστεί την Τρίτη στην ολομέλεια της Βουλής, και προβλέπει ότι περισσότεροι από 500 σχολικοί φύλακες, οι οποίοι είχαν μπει σε διαθεσιμότητα και το 2014 μεταφέρθηκαν σε θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού, σε νοσοκομεία της χώρας, θα μπορούν να επιστρέψουν με αίτησή τους είτε στο Δήμο που απασχολούνταν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα, είτε να μεταταχθούν σε άλλο Δήμο.

Να σημειωθεί ότι τις ευχαριστίες των σχολικών φυλάκων για την αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος τους είχε μεταφέρει στον κ. Χαρίτση, την περασμένη Τετάρτη και ο πρόεδρος του σωματείου τους, κατά τη διάρκεια της ακρόασης των φορέων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στην οποία συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, o κ. Χαρίτσης αναφέρει:

«Με το νομοσχέδιο μας που ψηφίζεται την Τρίτη στη Βουλή, περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι που μετατάχθηκαν το 2014 επιστρέφουν στα σχολεία. Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις αδικίες των προηγούμενων χρόνων.»

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.