Quantcast
Φασίζουσα συμπεριφορά καταγγέλλει ο Γ.Γ. της ΓΣΕΕ - "Φέρνουν μπράβους, είναι μαφία" απαντά το ΠΑΜΕ - enikonomia.gr
share

Φασίζουσα συμπεριφορά καταγγέλλει ο Γ.Γ. της ΓΣΕΕ – “Φέρνουν μπράβους, είναι μαφία” απαντά το ΠΑΜΕ

δημοσιεύτηκε:

Επεισόδια μεταξύ του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ, σημειώθηκαν νωρίτερα κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δ.Σ της ΓΣΕΕ.

«Το ΠΑΜΕ προσπάθησε να μην διεξαχθεί το διοικητικό συμβούλιο ενώ τις προηγούμενες ημέρες οι ίδιοι ζητούσαν να γίνει. Πρόκειται για μία φασίζουσα συμπεριφορά η οποία δεν συνάδει με τη διαδρομή του ΚΚΕ», δήλωσε στον Realfm 97,8 ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης.

«Ζητούν να τους παραδώσουμε το κτίριο της ΓΣΕΕ, να πάρουν τα κλειδιά του κτιρίου. Το ΠΑΜΕ επιδιώκει, απέναντι στην πλειοψηφία, την κατάληψη του κτιρίου της ΓΣΕΕ. Η εικόνα δεν είναι καλή και το ΠΑΜΕ έχει ανακαλύψει τον εχθρό των εργαζομένων μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Αφήνει την κυβέρνηση να αλωνίζει και ασχολείται με τα συνδικάτα, με τους εσω-παραταξιακούς αντιπάλους του», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ και μέλος του ΠΑΜΕ, Νίκος Παπαγεωργίου τόνισε ότι το ΠΑΜΕ ζητάει «να γίνει ό,τι λέει το καταστατικό της ΓΣΕΕ. Υπάρχει άρθρο στο οποίο λέει ότι απαγορεύεται να εκπροσωπούνται εργοδότες μέσα. Σήμερα μας κάλεσαν να γίνει το Δ.Σ της ΓΣΕΕ παρουσία του εργοδότη – συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου. Είπαμε από την αρχή ότι ο κ. Καραγεωργόπουλος δεν θα έπρεπε να είναι εκεί».

«Η συνδικαλιστική μαφία έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, φέρνουν μπράβους. Είχαν φέρει μπράβους στην ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων, πέντε μπράβοι ήταν γύρω από τον κ. Καραγεωργόπουλο και τους έδινε εντολές τι θα κάνουν. Ο ένας μάλιστα οπλοφορούσε, είχε το όπλο στο πόδι του», πρόσθεσε.


Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.