Quantcast
“Κλείδωσε” στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη - enikonomia.gr
share

“Κλείδωσε” στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Σιαδήμα

Υποψήφια για την ευρωβουλή και όχι για το ελληνικό κοινοβούλιο θα είναι όπως όλα δείχνουν η Μαρία Σπυράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θα διεκδικήσει μια ακόμα θητεία στις Βρυξέλλες κλείνοντας, τουλάχιστον για την ώρα, το κεφάλαιο Α’ Θεσσαλονίκης.

Η υποψηφιότητα της για την ευρωλίστα της ΝΔ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται να κλείδωσε πριν από λίγα 24ωρα ενώ δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο πως στις ευρωεκλογές του 2014 είχε εκλεγεί πρώτη σε ψήφους.

Παράλληλα προ ημερών η Μαρία Σπυράκη αναδείχθηκε και ευρωβουλευτής της χρονιάς στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία σε μία αναγνώριση της έντονης δραστηριότητας της στην ευρωβουλή. Κάτι που για πολλούς οριστικοποίησε και τυπικά την υποψηφιότητα της στο ευρωψηφοδέλτιο.

Με αυτή την κίνηση πάντως ανακατεύεται η τράπουλα την ώρα που έχουν μείνει ακόμα ανοιχτές οκτώ θέσεις στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο. Αφού όσο η βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου δεν ανακοινώνει ότι θα παραιτηθεί από την έδρα της τόσο απομακρύνεται από την ευρωλίστα.

Τις επόμενες ώρες μάλιστα η Μαρία Σπυράκη αναμένεται να αντικατασταθεί από την θέση της εκπροσώπου Τύπου για να ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία.

Πηγή: Real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.