Quantcast
Απάντηση Ακάρ σε Αποστολάκη: Δεν θα αφήσουμε καμία κίνηση αναπάντητη - enikonomia.gr
share

Απάντηση Ακάρ σε Αποστολάκη: Δεν θα αφήσουμε καμία κίνηση αναπάντητη

δημοσιεύτηκε:

«Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο, δεν θα θυσιάσουμε το παραμικρό δικαίωμα του ιερού μας έθνους», αναφέρει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ σε απάντησή του προς τον Έλληνα ομόλογό του Ευάγγελο Αποστολάκη.

Όπως μετέδωσε το ΟPEN TV, o Τούρκος υπουργός Άμυνας, ζήτησε από τον Ευάγγελο Αποστολάκη να μένουν μακριά από προκλήσεις στο Αιγαίο, διαφορετικά η Τουρκία δεν θα αφήσει καμία κίνηση αναπάντητη.

«Αναμένουμε από όλους να μένουν μακριά από προκλήσεις, να δείχνουν κατανόηση και να συναισθάνονται τις καταστάσεις. Αναμένουμε όλοι να βάλουν καλά στο κεφάλι τους ότι θα αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε κίνηση εναντίον μας. Σε αυτό το θέμα δεν κάνουμε καμία υποχώρηση. Σε αυτό το θέμα θα συνεχίσουμε να είμαστε της αντίληψης “αν πεθάνω γίνομαι ήρωας, αν ζήσω γίνομαι βετεράνος”», δήλωσε ο Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος υπενθύμισε και πάλι τα περί Γαλάζιας Πατρίδας και ότι η Τουρκία πήρε και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων της.

Ο Χουλουσί Ακάρ, μιλώντας σε βετεράνους πολέμου στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε ότι «όπως με όλους μας τους γείτονες, το ίδιο και στο Αιγαίο Πέλαγος είμαστε υπέρ της φιλίας, της ειρηνικής επίλυσης, των σχέσεων καλής γειτονίας, του δικαίου και των δικαιωμάτων. Αλλά θέλουμε όλοι να γνωρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο, δεν θα θυσιάσουμε το παραμικρό δικαίωμα του ιερού μας έθνους και ότι στο θέμα αυτό θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνας και του διεθνούς δικαίου».

«Γι’ αυτό αναμένουμε από όλους να μένουν μακριά από προκλήσεις, να δείχνουν κατανόηση και να συναισθάνονται τις καταστάσεις. Αναμένουμε όλοι να βάλουν καλά στο κεφάλι τους ότι θα αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε κίνηση εναντίον μας. Σε αυτό το θέμα θα συνεχίσουμε να είμαστε της αντίληψης ‘αν πεθάνω γίνομαι ήρωας, αν ζήσω γίνομαι βετεράνος», πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Πηγή: OPEN


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.