Quantcast
Γεννηματά: Θα γυρίσει μπούμερανγκ στον Τσίπρα η υπόθεση των δανείων των κομμάτων - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Θα γυρίσει μπούμερανγκ στον Τσίπρα η υπόθεση των δανείων των κομμάτων

δημοσιεύτηκε:

«Ό,τι κι αν κάνειο κ. Τσίπραςθα του γυρίσει μπούμερανγκ», σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματάμε αφορμή τη στάση της κυβέρνησης στις διώξεις για τα δάνεια των κομμάτων.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής η κ. Γεννηματά τόνισε πως «βλέπουν προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα και προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα. Ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη», εξηγώντας πως θορυβήθηκαν από τίς τελευταίες δημοσκοπήσεις.

«Εμείς δεν κρύψαμε τίποτα κάτω από το χαλί», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής καλώντας τα υπόλοιπα κόμματα να πράξουν το ίδιο. Για το αν σχετίζεται η ανακίνηση του θέματος με το χρόνο των εκλογών απάντησε ότι «ούτε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει πότε θα κάνει εκλογές». Εκτίμησε πάντως οτι τα περιθώρια για τον ΣΥΡΙΖΑ στενεύουν.

Εξέφρασε, τέλος, την πλήρη ικανοποίησή της για το ενωτικό κλίμα του Συνεδρίου και αναφέρθηκε στην αυρινή παρουσία στο Συνέδριο του υποψήφιου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμανς. Η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως πρόκειται για μια προσωπικότητα που μπορεί να εκφράσει την σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.