Quantcast
Θεοδωράκης στον RealFm 97,8 για Novartis: Να δώσουμε λίγο χρόνο στη Δικαιοσύνη να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει βρει - enikonomia.gr
share

Θεοδωράκης στον RealFm 97,8 για Novartis: Να δώσουμε λίγο χρόνο στη Δικαιοσύνη να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει βρει

δημοσιεύτηκε:

“Πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο στη Δικαιοσύνη να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει βρει για την υπόθεση Novartis, δεν μπορεί οι βουλευτές να μιλούν πριν μιλήσουν τα χαρτιά από τους δικαστές που φθάνουν στη Βουλή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η βιάση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάζει. Ή θέλουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη ή δεν θέλουμε, να αφήσουμε τους δικαστές να μιλήσουν. Για εμάς υπάρχει σκάνδαλο” δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Για ενδεχόμενες εκλογές νωρίτερα από τον Οκτώβριο είπε “Δεν έχω την αίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας θα κάνει κάτι τώρα, πιστεύει ότι θα είναι καλύτερα για αυτόν να τελειώσει η τετραετία, βέβαια δεν ξέρω δεν συνομιλώ με τον κ. Τσίπρα και δεν ξέρω αν θα συνομιλούσα αν θα μου έλεγε την αλήθεια, αλλά πάντως η κατ’αρχήν εκτίμηση μου είναι ότι θα πάμε σε εκλογές το φθινόπωρο”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.