Quantcast
Καμμένος: Αν στηρίξετε τον Κοτζιά θα πέσει η κυβέρνηση - O καβγάς με τον Βαρεμένο - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Αν στηρίξετε τον Κοτζιά θα πέσει η κυβέρνηση – O καβγάς με τον Βαρεμένο – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Άναψαν τα αίματα στη βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πάνου Καμμένου για το θέμα των συμβάσεων με εταιρείες για την έκδοση βίζας. Όταν ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος ζήτησε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να ολοκληρώσει την ομιλία του, εκείνος αντέδρασε έντονα λέγοντας : «Εγώ δεν κατεβαίνω από δω, φέρτε μου το φρούραρχο να με κατεβάσει. Εγώ θα μιλήσω ό,τι κι αν κάνετε. Να ξέρετε ότι θα ακουστώ, ό,τι κι αν κάνεις θα ακουστώ, δεν θα με φιμώσεις. Αφαιρέσατε την κοινοβουλευτική μου ομάδα, προσπαθήσατε να με ξεφτιλίσετε, θα τα ακούσεις σήμερα».

«Αν στηρίξετε τον Κοτζιά θα πέσει η κυβέρνηση. Εσείς ως κοινοβουλευτική ομάδα τον κύριο αυτόν θα πρέπει να τον οδηγήσετε εκεί που πρέπει», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Στο σημείο παρενέβη ο Θεόδωρος Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο κ. Καμμένος ομολόγησε πως στόχος του ήταν να πέσει η κυβέρνηση: «Αν ήθελα να ρίξω την κυβέρνηση κ. Δρίτσα τότε να ξέρετε ότι δεν θα ενημέρωνα το υπουργικό συμβούλιο για την υπόθεση αυτή και τον πρωθυπουργό, θα έβγαινα να παραιτηθώ ως ήρωας θα πήγαινα στον εισαγγελέα και θα έφευγα».


Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Καμμένου, παρενέβη ο κ. Βαρεμένος ο οποίος σημείωσε ότι «ορισμένα από τα χαρτιά που κατέθεσε πρέπει να εξεταστεί αν εμπίπτουν στις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων».

Η επισήμανση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κ. Καμμένου που άρχιζε να διαμαρτύρεται όρθιος από τα έδρανα, με τον αντιπρόεδρο της βουλής να του ζητά να καθίσει κάτω.

«Τα καταθέτω στη βουλή ως βουλευτής, παραιτούμαι κάθε ασυλίας δηλώνω δε ότι αν χρειαστεί παραιτούμαι και του βουλευτικού αξιώματος και αναλαμβάνω οποιαδήποτε ευθύνη για την κατάθεση εγγράφων. Θα τα μοιράσετε τώρα στους βουλευτές αλλιώς θα τα κάνω φέιγ βολάν εγώ ο ίδιος» τόνισε ο κ. Καμμένος που συνέχιζε να φωνάζει.

Ακολούθησε ένταση με τον κ. Βαρεμένο να λέει απευθυνόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ:

«Ό,τι θέλετε κάντε τα. Δεν ακούτε. Πριν από εσάς προσπάθησαν και άλλοι να κάνουν φέιγ βολάν απόρρητα έγγραφα. Και δεν είναι και μακριά σας. Θα με ακούσετε. Καθίστε κάτω. Δεν σέβεσαι το προεδρείο αυτή τη στιγμή».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.