Quantcast
Πέτρος Κόκκαλης στον Realfm 97,8: Ο κ. Μαρινάκης έχει άλλου τύπου πολιτικές βλέψεις - enikonomia.gr
share

Πέτρος Κόκκαλης στον Realfm 97,8: Ο κ. Μαρινάκης έχει άλλου τύπου πολιτικές βλέψεις

δημοσιεύτηκε:

“Ψεύτη” χαρακτήρισε τον Ευάγγελο Μαρινάκη ο Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Παγάνη και της Αναστασίας Γιάμαλη.

“Επέλεξε να κάνει κάποιους χαρακτηρισμούς για μένα και του απάντησα και δεν σκοπεύω να συνεχίσω να απαντώ γιατί αυτό είναι μια βιομηχανία λυματολάσπης που δεν με αφορά. Είπαμε να κάνουμε πολιτική αλλά αυτά είναι βαρέα και ανθυγιεινά” τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Μαρινάκη στον Realfm 97,8.


Ερωτηθείς για την μεταξύ τους κόντρα, είπε μεταξύ άλλων: “Εγώ δεν μπορώ να το σταματήσω, δεν έχω επτά κανάλια και επτά εφημερίδες και δεν έχω βλέψεις στην κεντρική πολιτική σκηνή. Εγώ ζητάω τον σταυρό των συμπολιτών μας σε μια συμμαχία για μια συγκεκριμένη ατζέντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Ευρωκοινοβούλιο για να συμμετέχω στις αποφάσεις που θα ληφθούν για το μέλλον και της ηπείρου μας αλλά και του κόσμου. Δεν συμμετέχω πια στη διαδικασία αυτή του κ. Μαρινάκη. Ο κ. Μαρινάκης έχει άλλου τύπου πολιτικές βλέψεις, θα τον κρίνει ο κόσμος. Είναι υποψήφιος για ένα αξίωμα στο οποίο δεν μπορεί να υπηρετήσει. Είναι ένα νέο είδος πολιτικής, στην οποία βλέπουμε σε διάφορα μέρη του κόσμου να αναδύονται διάφορες απίθανες φιγούρες που πολιτεύονται καπηλευομένοι κάποιου είδους ισχύ που έχουν ή κάποιου είδους πρόσβαση σε ΜΜΕ και έχουμε φιγούρες όπως ο Τραμπ, ο Μαρινάκης, ο Ορμπάν και διάφορους ανθρώπους που ποδηγετούν μια μεγάλη μάζα ανθρώπων οι οποίο βρίσκονται κάτω από τεράστια πίεση από τις πολιτικές των τελευταίων 20 ετών”.

“Μου είναι αποτρόπαια η συζήτηση για τον Ολυμπιακό ως πολιτικού υποκειμένου και μετόχου σε μια πολιτική διαδικασία. Εγώ ουδέποτε το έχω αντιληφθεί έτσι, ουδέποτε έχω λειτουργήσει έτσι και δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη λογική. Δεν ξέρω ποιος ακούει τον κ. Μαρινάκη, τι κάνει ο κ. Μαρινάκης, τι νομίζει, δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια ούτε στα ρούχα του και δεν έχω κάτι άλλο να σας πω για τον κ .Μαρινάκη” επεσήμανε ο κ. Κόκκαλης.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, άσκησε σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας:

“Η πολιτική της ΝΔ τα τελευταία τρία χρόνια να ζητάει συνέχεια εκλογές από έναν κόσμο, που ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να ανατρέψει την πολιτική της ΝΔ και η επιλογή της να δώσει ένα δημοψηφισματικό χαρακτήρα στις ευρωεκλογές είναι προσβλητική για την ευρωπαϊκή δημοκρατία. Είναι άλλο το διακύβευμα για τις ευρωεκλογές , δεν ψηφίζουμε για την ελληνική κυβέρνηση, ψηφίζουμε για το ευρωκοινοβούλιο και ψηφίζουμε για να δημιουργηθεί στο ευρωκοινοβούλιο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη η οποία θα αντισταθεί στην πολιτική του κ. Βεμπέρ και των κομμάτων με τα οποία συντάσσεται η ΝΔ. Είναι παράλληλο πράγμα, όπως ο κ. Μαρινάκης που κατεβαίνει στις εκλογές, βάζοντας τον κόσμο να τον ψηφίσει για κάτι που δεν μπορεί να υπηρετήσει , το ίδιο κάνει και η ΝΔ αλλάζοντας την ουσία των εκλογών”


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.