Quantcast
Βόζεμπεργκ στον Realfm 97,8: Ο κ. Πολάκης αναμφίβολα δεν είναι ένας καλός άνθρωπος - enikonomia.gr
share

Βόζεμπεργκ στον Realfm 97,8: Ο κ. Πολάκης αναμφίβολα δεν είναι ένας καλός άνθρωπος

δημοσιεύτηκε:

“Από αυτή την κυβέρνηση σας διαβεβαιώνω δεν θα τους συγχωρέσουν και θα το δείτε στις κάλπες ούτε τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεν αναφέρομαι μόνο στην περιοχή της Μακεδονίας μας αλλά ευρύτερα στην Ελλάδα και δεν θα συγχωρήσουν τους 125 νεκρούς στο Μάτι και στη Μάνδρα για τους οποίους δεν ζητήθηκε μία συγγνώμη”, είπε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

Κληθείσα να σχολιάσει την ανάρτηση του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η κ. Βόζεμπεργκ σημείωσε: “Λυπούμαι να πω ότι έκανα και εγώ μία ανάρτηση στις 3 τα ξημερώματα, αντιπαρατέθηκα με τον κ. Πολάκη. Πιστεύω ότι αυτό αποπνέει κακότητα. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι σε έναν άνθρωπο που απλώς ανέδειξε την ανάγκη να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες και που αυτός εκ γενετής δεν είχε τις ίσες ευκαιρίες με τους συνανθρώπους μας… Αυτό το οποίο καταλαβαίνω ότι ο κ. Πολάκης αναμφίβολα δεν είναι ένας καλός άνθρωπος”.

“Έχει πει πολλά ο κ. Πολάκης, εγώ προσωπικά δεν έχω και λόγο να τον έχω απέναντι, δεν τον έχω καν γνωρίσει. Ας επιτεθεί με τον πιο ακραίο τρόπο σε έναν άνθρωπο που στέκεται στο ίδιο ύψος με αυτόν”, πρόσθεσε.

Σχετικά με την καμπάνια για τη real Macedonia που ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης η ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε: “Είναι αυτό στο οποίο η ΝΔ δεν έχει πει ούτε μία στιγμή επενδύοντας στην απελπισία των ανθρώπων όπως κάνουν οι λαϊκιστές ότι μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να ανατρέψει μία διεθνή συμφωνία, αυτά δεν γίνονται… Εκεί που μπορούμε πραγματικά να αντισταθούμε θα το κάνουμε”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.