Quantcast
Γιαγιά με τα τερλίκια: Να πάρουν τα χρήματα της κηδείας μου, δεν έχω άλλα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Γιαγιά με τα τερλίκια: Να πάρουν τα χρήματα της κηδείας μου, δεν έχω άλλα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Άμα πεθάνω να κάνουν κατάσχεση στο φέρετρο ή τα λεφτά που έχω φυλάξει για την ταφή μου γιατί άλλα λεφτά δεν έχω», είπε στον ΣΚΑΪ η 90χρονη για την επιβολή προστίμου ύψους 2.600 ευρώ που της επιβλήθηκε από την εφορία για μη τήρηση βιβλίων.

Η γιαγιά, επανέλαβε ξανά, πως είχε μεταβεί στην λαϊκή προκειμένου να πουλήσει τις μάλλινες παντόφλες που έπλεκε μόλις δύο φορές, γιατί τα κρύα του χειμώνα δεν θα τις επέτρεπαν έτσι κι αλλιώς να πηγαίνει συχνά και να παραμένει για ώρα στο σημείο.

«Το έγκλημα της ήταν που βγήκε να πουλήσει τις παντόφλες για 3 ή 4 ευρώ ώστε να μπορεί να επιβιώσει.», τόνισε η κόρη της ηλικιωμένης που εμφανίστηκε μαζί της στην κάμερα, βοηθώντας την να μιλήσει.

Σε κάθε περίπτωση πάντως πηγές της ΑΑΔΕ τονίζουν ότι δεν έχει επιβληθεί οριστική πράξη προσδιορισμού του προστίμου αλλά μόνο προσωρινή με βάση την αναφορά της Αστυνομίας, ενώ ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επιδιώκει δίκαιη επίλυση του θέματος με ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στην υπέργηρη συμπολίτη μας.


Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε η κόρη της , η 90χρονη έζησε μια ακόμη περιπέτεια καθώς έπεσε θύμα ληστείας χάνοντας έτσι τον σταυρό της, ένα από τα λίγα αντικείμενα αξίας που έχει στην κατοχή της.

Μάλιστα όπως πρόσθεσε, ο σταυρός είχε και συναισθηματική αξία καθώς ήταν δώρο της κόρης της.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: skai.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.