Quantcast
Σε κρίσιμη κατάσταση η οκτάχρονη που χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα - Τι είπαν οι γονείς της - Πού εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Σε κρίσιμη κατάσταση η οκτάχρονη που χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα – Τι είπαν οι γονείς της – Πού εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Σε κατάσταση σοκ είναι είναι οι γονείς της 8χρονης από τις Θεσπιές Θήβας που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από ”αδέσποτη” σφαίρα την ώρα που έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στο δρόμο.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, όλα συνέβησαν μπροστά μας. Το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και άλλα παιδάκια στο δρόμο. Απλά έπαιζαν, δεν καταλάβαμε τι έγινε. Το παιδί είχε αίματα. Όσο η Αλεξία ήταν στο πάτωμα ακούγαμε πυροβολισμούς. Με ασθενοφόρο μεταφέραμε την κόρη μας στο νοσοκομείο», λέει ο πατέρας της 8χρονης, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

«Θέλω μόνο να γίνει καλά το παιδί μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω, θέλω να γυρίσουμε σπίτι με το παιδάκι μας», ήταν τα λόγια της μητέρας.


Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των αστυνομικών αρχών για την προέλευση της σφαίρας. Οι αστυνομικοί ήδη εξετάζουν τα όπλα όλων όσων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή και διαθέτουν νόμιμες άδειες οπλοφορίας. Ακόμη, αναζητούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οπτικό υλικό που να αφορά πυροβολισμούς την επίμαχη στιγμή.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.