Quantcast
Μηταράκης στον Realfm 97,8: Το κίνητρο του κ. Τσίπρα είναι να αλλάξει την ατζέντα - enikonomia.gr
share

Μηταράκης στον Realfm 97,8: Το κίνητρο του κ. Τσίπρα είναι να αλλάξει την ατζέντα

δημοσιεύτηκε:

Στη δέσμη μέτρων οικονομικής ελάφρυνσης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Το κίνητρο του κ. Τσίπρα είναι εμφανές, το σκάνδαλο με το κότερο, η υπόθεση Πολάκη, προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα. Δεύτερο κίνητρο οι δημοσκοπήσεις τον βρίσκουν πάρα πολύ πίσω στις επικείμενες ευρωεκλογές”, δήλωσε ο κ. Μηταράκης.

“Αντιγράφει μέτρα, είναι αλήθεια, τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση την είπε ο Μητσοτάκης το 2018, την αύξηση των αποσβέσεων την είπε ο Μητσοτάκης το 2016, τη φορολόγηση των αγροτικών συνεταιρισμών με 10% το είπε ο Μητσοτάκης το 2017. Η αλήθεια όμως είναι ότι μπροστά φέρνουν συγκεκριμένα μέτρα και αυτά πρέπει να συζητήσουμε γιατί αυτά είναι που αφορούν τη διακυβέρνηση Τσίπρα τις επόμενες εβδομάδες που παραμένουν”, σημείωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μεγάλο κίνδυνο, το είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χθες, οι επενδύσεις το 2018 μειώθηκαν κατά 12%. Άρα το μεγάλο ερώτημα που εγώ θέτω είναι ποια είναι η παραγωγική βάση που μας αφήνει αυτή η κυβέρνηση για την επόμενη τετραετία;”

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.