Quantcast
Ζανέτ Τσίπρα: Δεν θα αφήσουμε να αμαυρώνεται η μνήμη του πατέρα μας - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ζανέτ Τσίπρα: Δεν θα αφήσουμε να αμαυρώνεται η μνήμη του πατέρα μας – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Την αντίδραση της αδερφής του Πρωθυπουργού Ζανέτ Τσίπρα προκάλεσε η τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή και τα όσα υποστήριξε για τον πατέρα της, Παύλο Τσίπρα.

«Με έχει προβληματίσει πάρα πολύ. Δεν απάντησα στις αθλιότητες του παρελθόντος γιατί δεν ήθελα να πέσω στο επίπεδο των ”δημοσιογράφων” που έγραψαν όλα αυτά για τον πατέρα μου. Όμως είμαι υποχρεωμένη να υπερασπιστώ το όνομα του πατέρα μου, τη ζωή και τη μνήμη του. Τι θα έκαναν όλοι αυτοί αν μιλούσαν για τον πατέρα τους με αυτόν τον τρόπο; Ακόμη και αν τον κατηγορούσαν βάσιμα, θα αντιδρούσαν. Πόσο δε μάλλον αν πρόκειται για συκοφαντίες. Θα έπρεπε να υπάρχει όριο, μπορεί ο αδερφός μου να είναι Πρωθυπουργός και να συμπεριφέρεται με τους περιορισμούς του πολιτικού πολιτισμού που έχει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφεθεί να μαυρίζεται η μνήμη του πατέρα μας για την όποια πολιτική σκοπιμότητα», δήλωσε η αδερφή του Πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα.

«Τέτοιος κατήφορος από πολιτικούς με διακριτούς θεσμικούς ρόλους, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Εγώ είμαι η κόρη του, είμαι το παιδί που τον γνώρισε, τον έζησε, τον θαύμασε. Ήταν ένας σωστός άνθρωπος, δημοκράτης, αριστερός αγωνιστής, αγωνιστής της ζωής. Δεν θα επιτρέψω να τον πιάνουν στο στόμα τους και να διασύρουν τη μνήμη του άδικα για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες. Ως εδώ, τέλος. Θα με κάλυπτε μία δημόσια συγγνώμη», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.