Quantcast
Τραυματίας αστυνομικός από επίθεση στα Εξάρχεια - ΤΩΡΑ - enikonomia.gr
share

Τραυματίας αστυνομικός από επίθεση στα Εξάρχεια – ΤΩΡΑ

δημοσιεύτηκε:

Ενας αστυνομικός τραυματίστηκε αργά το απόγευμα στα Εξάρχεια, από επίθεση ομάδας αγνώστων, στην διάρκεια καταδίωξης μιας μηχανής που είχε κριθεί ύποπτη.

Όλα συνέβησαν όταν οι αστυνομικοί, με δύο μηχανές καταδίωξαν τους επιβαίνοντες σε μια μηχανή που είχαν κριθεί ύποπτοι. Οι καταδιωκόμενοι, ενώ είχαν φτάσει στην περιοχή των Εξαρχείων, στην οδό Ζαϊμη εγκατέλειψαν την μηχανή και άρχισαν να τρέχουν στα γύρω στενά προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο από τους αστυνομικούς.

Οι δύο από τους ένστολους που τους καταδίωκαν σταμάτησαν με την μηχανή τους στο σημείο όπου οι νεαροί είχαν εγκαταλείψει το δικό τους δίκυκλο, ενώ οι συνάδελφοι τους συνέχισαν το κυνηγητό για να ακινητοποιήσουν και να ελέγξουν τους υπόπτους.

Οι ύποπτοι κινήθηκαν προς το κέντρο των Εξαρχείων, με τους αστυνομικούς στο κατόπι τους, ωστόσο ομάδες ατόμων από τα Εξάρχεια, στην θέα των αστυνομικών συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα και να κυνηγούν τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών.


Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης και των εντοπισμό των δύο αλλοδαπών, αλλά κι εκείνων που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Πηγή: ant1news.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.