Quantcast
Επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα - Μητσοτάκη: «Τα κάνουν όλα για την καρέκλα» - enikonomia.gr
share

Επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα – Μητσοτάκη: «Τα κάνουν όλα για την καρέκλα»

δημοσιεύτηκε:

Συνέντευξη στη Μαριτίνα Ζαφειριάδου

Για «κοκορομαχία» του πεζοδρομίου και «λασπομαχία» μιλά η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή.

«Είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς», λέει, καταλογίζοντας στους δύο πολιτικούς αρχηγούς ότι τα κάνουν όλα για την… καρέκλα και διαβεβαιώνει ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα τους ακολουθήσει σε αυτόν τον κατήφορο.


Την ίδια ώρα, πάντως, στη συνέντευξή της στη Realnews, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επιμένει στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης, διεκδικώντας για το κόμμα της διερευνητική εντολή την επομένη των εκλογών, ως προϋπόθεση για προγραμματική συμφωνία στη βάση του «Σχεδίου Ελλάδα», με στόχο μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με την ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Σχολιάζοντας, δε, τα νέα κυβερνητικά μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών, κάνει λόγο για «προεκλογικά Ζάππεια» που κοστίζουν ακριβά, για «εκλογικό επίδομα ψηφοφόρων», αλλά και για υποσχέσεις που έχουν αξία «ακάλυπτων επιταγών». «Ο,τι και να κάνει ο κ. Τσίπρας, οι πολίτες τού έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη», λέει, εκτιμώντας ότι αυτό θα αποδειχθεί στις κάλπες. «Κυριακή, κοντή γιορτή», λέει…


Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.