Quantcast
Γερουλάνος στον Realfm 97,8: Έχουμε κάνει την έκπληξη αυτών των εκλογών - enikonomia.gr
share

Γερουλάνος στον Realfm 97,8: Έχουμε κάνει την έκπληξη αυτών των εκλογών

δημοσιεύτηκε:

“Οι δημοσκοπήσεις είναι αυτό που βλέπουμε στον δρόμο, εκεί βλέπουμε μία δυναμική. Σίγουρα έχουμε κάνει την έκπληξη αυτών των εκλογών”, είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Ξεκινήσαμε τελευταίοι και με χαμηλά ποσοστά, ανεβαίνουμε σταδιακά. Βλέπουμε να μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο και βλέπουμε να υπάρχει ένας ενθουσιασμός ακριβώς επειδή είναι μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Δηλαδή, μόνος μου αποφάσισα να κατέβω, με στηρίζουν βέβαια κόμματα, αλλά δεν μπήκα στη διαπραγματεύσεις για το εάν θα κατέβω εγώ ή άλλος. Φτιάξαμε ένα ψηφοδέλτιο από εξαιρετικούς Αθηναίους οι οποίοι αγαπάνε την πόλη, ξέρουν θέματα και γειτονιές της πόλης και είναι και αυτοί διατεθειμένοι να είναι συνέχεια στον δρόμο, άρα έχουμε μία δυνατή ομάδα που παλεύει εκεί έξω κάθε μέρα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γερουλάνος.

“Τα Εξάρχεια είναι υπό πολιορκία, διότι μέσα στα Εξάρχεια έχει μπει το οργανωμένο έγκλημα και πάρα πολύ μαύρο χρήμα. Εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο όπλων, τσιγάρα τα προϊόντα ‘μαϊμούδες’, όλα αυτά έχουν τα Εξάρχεια σαν χώρο προστατευμένο για αυτούς τους εμπόρους. Εάν θες να κάνεις πραγματική δουλειά στα Εξάρχεια πρέπει να σπάσεις το οργανωμένο έγκλημα και να βγάλεις από μέσα το μαύρο χρήμα, πράγμα που μπορεί να κάνει κυρίως ο οικονομικός εισαγγελέας… Ό,τι κάνεις στα Εξάρχεια πρέπει να το κάνεις μαζί με τους κατοίκους και το να στείλεις μέσα μόνο την Αστυνομία δεν λύνει κανένα πρόβλημα, πρέπει να κάνεις δουλειά υποδομής”, σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

“Δεν θα κατέβαινα στις εκλογές εάν δεν θεωρούσα ότι είχα κάτι να δώσω. Εγώ έχω πει ότι θα μείνω στον δήμο ότι και να γίνει τέσσερα χρόνια και ότι εάν βγω δήμαρχος θα ζητήσω την επανεκλογή μου για να κριθώ από τους ανθρώπους που υπηρέτησα τα τελευταία τέσσερα χρόνια… Πραγματικά πιστεύω ότι ένα από τα πράγματα που πρέπει να αλλάξει σημαντικά είναι ότι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πέρα έχουμε δημάρχους οι οποίοι δουλεύουν από τα γραφεία τους”, ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.