Quantcast
Κούλογλου στον Realfm 97,8: Οι ευρωεκλογές είναι κάτι παραπάνω από δημοσκόπηση και πολύ παραπάνω από δημοψήφισμα - enikonomia.gr
share

Κούλογλου στον Realfm 97,8: Οι ευρωεκλογές είναι κάτι παραπάνω από δημοσκόπηση και πολύ παραπάνω από δημοψήφισμα

δημοσιεύτηκε:

“Οι ευρωεκλογές είναι κάτι παραπάνω από δημοσκόπηση και πολύ παραπάνω από δημοψήφισμα, όπως το είχε προαναγγείλει ο κ. Μητσοτάκης δύο μήνες πριν, δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. Κάνω έκκληση και μέσω των ερτζιανών σας να συζητήσουμε για την Ευρώπη, μας αφορά άμεσα. Το 2009 αρρώστησε η Ευρώπη και ποια χώρα την πλήρωσε περισσότερο από όλες; Η Ελλάδα” δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Είμαι ανήσυχος. Θεωρώ ότι στην Ελλάδα θα έχουμε καλή συμμετοχή λόγω όμως των αυτοδιοικητικών, όχι γιατί συζητάμε για την Ευρώπη. Στις άλλες χώρες δεν θα έχουμε καλή συμμετοχή και αυτό θα ευνοήσει ακραίες καταστάσεις” τόνισε.

“Η Ευρωπαϊκή Ένωση πηγαίνει προς τα βράχια, αν συνεχίσει έτσι με αυτόν τον τρόπο, σε λίγα χρόνια θα πάψει να υπάρχει με την μορφή που την ξέρουμε σήμερα. Θέλουμε την Ευρώπη” σχολίασε.


Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.