Quantcast
Μεϊμαράκης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας παίζει τα ρέστα του - Οι ευρωεκλογές θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις - enikonomia.gr
share

Μεϊμαράκης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας παίζει τα ρέστα του – Οι ευρωεκλογές θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις

δημοσιεύτηκε:

“Εγώ βρίσκομαι στο ευρωψηφοδέλτιο και δίνω μάχη για την ευρωβουλή. Θέλω να ενημερώσω τους πολίτες για τα ευρωπαϊκά, βεβαίως η εσωτερική πολιτική κατάσταση είναι μια βασική παράμετρος που επηρεάζει την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές ιδιαίτερα στην Ελλάδα, πολύ περισσότερο τώρα που όλες οι πολιτικές δυνάμεις θεωρούν ότι επειδή έχουν να στηθούν τέσσερα χρόνια κάλπες, αυτές οι εκλογές γίνονται με εθνικούς όρους και θα βγουν πολύτιμα συμπεράσματα” ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτές οι ευρωεκλογές κατά τη γνώμη μου θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις, γιατί ο κ. Τσίπρας μπορεί να μας λέει σήμερα αυτό αλλά στη Βουλή μας είπε ότι θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του. Άρα αυτό σημαίνει ότι κι αυτός θα βγάλει πολιτικά συμπεράσματα από τις ευρωεκλογές. Το κάθε κομματικό επιτελείο βεβαίως θα αναλύσει τα αποτελέσματα, όπως αυτό θα τα δει, αλλά προσέξτε σημασία δεν έχει τι λέει ο κ. Τσίπρας αλλά τι λέμε εμείς. Ο Τσίπρας λέει να γίνουν εκλογές τον Οκτώβρη, εμείς λέμε ότι έπρεπε να γίνουν χθες. 26 Μαΐου μιλούν οι πολίτες. Και στους πολίτες όλοι στεκόμαστε προσοχή. Εμείς μπορεί να μιλάμε δύο και τρία χρόνια αλλά όταν μιλούν οι πολίτες μετά αναλύουμε τα μηνύματά τους κι αν τα αναλύσουμε σωστά προχωράμε σύμφωνα με την εντολή τους. Άρα αν η διαφορά είναι μεγάλη και το ποσοστό υψηλό, η γνώμη μου είναι ότι η κυβέρνηση δεν στέκεται. Και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν” τόνισε.

“Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας παίζει τα ρέστα του. Εδώ άκουσα και το τρελό δεν ξέρω αν το είπε έτσι ότι η Αριστερά είναι κοντά στον χριστιανισμό, αυτός άρχισε να συνομιλεί και με τον Θεό από ότι καταλαβαίνω. Δεν είναι έτσι τα πράγματα και νομίζω ότι θα πει κι άλλα τέτοια. Το ζητούμενο είναι οι πολίτες να φιλτράρουν αυτά που ακούν, να τα ζυγίσουν και μετά να πάνε να ψηφίσουν. Γιατί θυμίζω το 2015 μας έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και εμείς λέγαμε ότι δεν θα τα σκίσουν και οι δύο ψήφους ψάχναμε. Και οι δύο θέλαμε να γίνουμε κυβέρνηση. Το ότι θα σκίσουν τα μνημόνια που ήταν χάιδεμα στα αυτιά τότε γιατί δεν το λέγαμε και εμείς; Δεν έπρεπε να προβληματιστεί ο πολίτης; Σε αυτούς που ψηφίζουν με τέτοια αφέλεια θα έλεγα να τα ζυγίσουν αυτά που ακούν και να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ότι εμείς λέμε την αλήθεια. Με στεναχωρεί αυτό που λένε ότι όλοι λέτε ψέματα, ότι είστε ίδιοι… Όχι δεν είμαστε το ίδιο και δεν λέμε και ψέματα” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.