Quantcast
Καρατζαφέρης στον Realfm 97,8: Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη να χάσει τις εκλογές, θα τις κερδίσει - enikonomia.gr
share

Καρατζαφέρης στον Realfm 97,8: Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη να χάσει τις εκλογές, θα τις κερδίσει

δημοσιεύτηκε:

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Με τη ΝΔ με χωρίζουν πολλά, η ΝΔ είναι το υποπροϊόν του Μερκελισμού, όπως και τα άλλα αστικά κόμματα που λίγο – πολύ έχουν άμεση εξάρτηση από την Μέρκελ. Σε όποιον αρέσει η Μέρκελ και ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους Έλληνες τότε να ψηφίσουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και όλα αυτά. Η κοινή αναφορά είναι η Μέρκελ” ανέφερε.

“Θα είμαι πιο κοντά με τον Φάρατζ χωρίς να είμαι μακριά από τους άλλους. Αν θέλετε ένας από τους λόγους που πρέπει να ψηφιστώ είναι ότι είμαι εκείνη η δύναμη που μπορεί να τους μαζέψει όλους μαζί. Το 2014 για 1600 ψήφους δεν μπήκα μέσα και δεν μπόρεσε να γίνει ένα ενιαίο μέτωπο. Ο Σαλβίνι που ηγείται τώρα στην Ιταλία ήταν 28 ετών όταν τον έφερα εγώ στους ευρωσκεπτικιστές, ένα ωραίο παιδί με μυαλό και αποδείχθηκε στην πορεία ότι πράγματι έτσι ήταν” πρόσθεσε.

“Γιατί όχι με την Χ.Α.; Αυτοί είναι αδέσποτοι δεν έχουν καμία σχέση. Να φανταστείτε ούτε τα φερόμενα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης δεν τους θέλουν στην παρέα τους. Δεν μπορώ να έχω καμία σχέση μαζί τους” τόνισε.

“Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη να χάσει τις εκλογές, θα τις κερδίσει. Δεν έχω δει κάτι το μεγαλειώδες στις τοποθετήσεις και τις παρεμβάσεις του που να εμπνέει τον κόσμο. Ο κ. Τσίπρας έχει αρκετά ανομήματα και παραλείψεις, οι οποίες δεν φωτίζονται. Υπολογίζω τη διαφορά γύρω στις 4 μονάδες και ο κ. Τσίπρας θα κρατηθεί όσο μπορέσει περισσότερο στην εξουσία” σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.