Quantcast
Μπακογιάννης στον Realfm 97,8: Ζητάμε από τους πολίτες της Αθήνας μια ξεκάθαρη εντολή για να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη ημέρα - enikonomia.gr
share

Μπακογιάννης στον Realfm 97,8: Ζητάμε από τους πολίτες της Αθήνας μια ξεκάθαρη εντολή για να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη ημέρα

δημοσιεύτηκε:

“Η Αθήνα σήμερα αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα και πολύ μεγάλες προκλήσεις” δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η συνεργασία, η συνεννόηση, η συναίνεση είναι στο DNA το δικό μου, αν τουλάχιστον θέλεις να πετύχεις, αν σε ενδιαφέρει να πας την πόλη μπροστά” ανέφερε.


“Ζητάμε από τους πολίτες της Αθήνας μια ξεκάθαρη εντολή για να μπορέσουμε την επόμενη ημέρα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και για να μπορέσουμε να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη ημέρα” πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την άδεια Κουφοντίνα είπε “Έχουμε έναν κατά συρροήν δολοφόνο, ενδεχομένως τον πιο μεγάλο κατά συρροήν δολοφόνο στην ιστορία της χώρας, ο οποίος εκβιάζει και τρομοκρατεί το κράτος. Πώς το κάνει αυτό; Επιστρατεύοντας τα διάφορα Κουφοντινάκια, δηλαδή μικροί Κουφοντίνηδες, οι οποίοι κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά και που τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε καταγράψει ατελείωτες επιθέσεις από άκρη σε άκρη της χώρας. Τι θέλουν να πετύχουν αυτοί; Θέλουν ουσιαστικά να εκβιάσουν το κράτος και τη Δικαιοσύνη. Και έχουμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία ζητάει από έναν άλλον εισαγγελέα να προχωρήση στην ανάκληση, ο ίδιος αρνείται γιατί προφανώς ο Κουφοντίνας εξακολουθεί να συνιστά δημόσιο κίνδυνο και η ίδια δεν το παίρνει πάνω της κατά τρόπο πρωτοφανή, για να εξυπηρετήσει την κυβέρνηση, η οποία βασικά όλοι ξέρουμε ότι διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους του Κουφοντίνα. Μετά θέλουμε να μιλάμε για ένα αίσθημα ασφάλειας στην πόλη, όταν ο Κουφοντίνας παίρνει την άδειά του, κυκλοφορεί ελεύθερα αμέριμνα και κάνει τουρισμό στα σημεία που δολοφονούσε τόσο κόσμο”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.