Quantcast
Μητσοτάκης: Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται - Στις 26 Μαΐου η μεγάλη πολιτική αλλαγή - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται – Στις 26 Μαΐου η μεγάλη πολιτική αλλαγή

δημοσιεύτηκε:

Βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ και τη “μεγάλη πολιτική αλλαγή” στις 26 Μαΐου, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας εκ νέου μήνυμα για την αναγκαιότητα να μην υπάρξει χαλαρή ψήφος σε αυτές τις εκλογές ή ψήφος “σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον”.

Στην ομιλία του στην Πάτρα, ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογράμμισε ότι “αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από τέσσερα χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν. Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης”.

Ας έρθουν να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση

“Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έρθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: “Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, “δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ”, ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν θέλει να διαδεχθεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να γίνει μία άλλη κυβέρνηση. “Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά”, τόνισε.

Απευθυνόμενος σε στελέχη και οπαδούς της ΝΔ, τους ζήτησε να πείσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και κάλεσε εκ νέου όσους αποχώρησαν από τη ΝΔ “να επιστρέψουν σπίτι τους”.

Επιπλέον, διαχώρισε τον πατριωτισμό από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ “είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη”.

Οι συνταξιούχοι δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής

Αναφερόμενος στη 13η σύνταξη, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι “οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής” και τους ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε και τα σημερινά γεγονότα με τα επεισόδια που έγιναν έξω από πανεπιστημιακά ιδρύματα, επαναλαμβάνοντας ότι όταν η ΝΔ πάρει την εξουσία: “Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.