Quantcast
Ρολόγης στον Realfm 97,8: Θέλουμε να αλλάξουμε την Ευρώπη αλλά πρωτίστως να μη διαλυθεί - enikonomia.gr
share

Ρολόγης στον Realfm 97,8: Θέλουμε να αλλάξουμε την Ευρώπη αλλά πρωτίστως να μη διαλυθεί

δημοσιεύτηκε:

“Ήμουν πάντα οραματιστής της Ευρώπης, πίστευα πάντα στην ενιαία Ευρώπη” δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Ρολόγης, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Θέλουμε να αλλάξουμε την Ευρώπη αλλά πρωτίστως πρέπει να διατηρήσουμε την Ευρώπη. Να μη διαλυθεί. Να υπάρξει μια συμπαγής παράταξη που να αντισταθεί και να αντιπαρατεθεί με τους διαλυτικούς παράγοντες” τόνισε.

“Θα υπάρξει το come back του ΚΙΝΑΛ ή όπως θα λέγεται και το στοίχημα που θα έβαζα είναι ότι στις μεθεπόμενες εκλογές το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ θα είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η μακροπρόθεσμη προοπτική” ανέφερε.


Ερωτηθείς αν θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ απομίμηση του ΠΑΣΟΚ απάντησε “Μα δεν είναι; Από όλες τις πλευρές και από πλευράς αρχηγικής παρουσίας, όλοι το ξέρουμε ότι μας θυμίζει ο Πρωθυπουργός μας τον Ανδρέα Παπανδρέου αν το κάνει αυτό εκ φύσεως ή αν το κάνει επειδή εξασκήθηκε δεν το ξέρω. Όμως πολλά θυμίζουν το παλιό ΠΑΣΟΚ και άλλωστε τα στελέχη του αποτελούνται εν πολλοίς από το παλιό ΠΑΣΟΚ”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.