Quantcast
Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Οι εκλογές είναι εκλογές, όσο κι αν θέλει ο κ. Τσίπρας να τις πει δημοσκόπηση για να μην υποστεί τις πολιτικές συνέπειες - enikonomia.gr
share

Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Οι εκλογές είναι εκλογές, όσο κι αν θέλει ο κ. Τσίπρας να τις πει δημοσκόπηση για να μην υποστεί τις πολιτικές συνέπειες

δημοσιεύτηκε:

“Οι εκλογές είναι εκλογές, όσο κι αν θέλει ο κ. Τσίπρας να τις πει δημοσκόπηση για να μην υποστεί τις πολιτικές συνέπειες ή να μην αποτελέσουν καταλύτη πολιτικών εξελίξεων, θα δωθεί ένα μήνυμα. Γι’αυτό και εμείς ζητάμε από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της σημερινής κυβέρνησης. Όμως με έναν σμπάρο δύο τριγώνια, διότι στέλνουμε και ένα μήνυμα στην Ευρώπη, ότι καταδικάζουμε τον λαϊκισμό, τις διχαστικές και ακραίες λογικές και φωνές και επιστρέφουμε στην αλήθεια, στην αποτελεσματικότητα και στην πραγματική ελπίδα και αλληλεγγύη και όχι στα κούφια λόγια και τα ψέματα” είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Εμένα με συγκινούσαν στην μικρή πολιτική μου διαδρομή που ξεκίνησε από την αυτοδιοίκηση και πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο, οι μάχες που έδινα για την παράταξη, την πατρίδα και τον τόπο μου. Το ίδιο θέλω να συνεχίσω και στο ευρωκοινοβούλιο με προτεραιότητα τη μάχη για τα εθνικά μας συμφέροντα στον απόηχο της καταστροφικής συμφωνίας των Πρεσπών, με υπεράσπιση των αρχών, των αξιών και των παραδόσεών μας και με έμφαση στο να έχουν τα παιδιά μας ίσες ευκαιρίες στην ψηφιακή πολιτική” τόνισε.

Ερωτηθείσα για τους πολιτικούς όπως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος που φαίνονται να συγκινούνται από το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με νόημα “Τους εύχομαι καλό ταξίδι, δεν έχω κάτι άλλο να πω”.


Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.