Quantcast
Πηγές ΚΙΝΑΛ: Ο Βενιζέλος είπε στη Γεννηματά "πρώτη θέση στο Επικρατείας ή τίποτα" - enikonomia.gr
share

Πηγές ΚΙΝΑΛ: Ο Βενιζέλος είπε στη Γεννηματά “πρώτη θέση στο Επικρατείας ή τίποτα”

δημοσιεύτηκε:

Με non paper απάντησε το ΚΙΝΑΛ στις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τη συνάντηση που είχε με τη Φώφη Γεννηματά και η οποία κατέληξε σε ρήξη. 

“Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επέλεξε τον Γιώργο Καμίνη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας για να σηματοδοτήσει πολιτικά τη σταθερή απόφαση για τη διεύρυνση του χώρου και την ενίσχυση του νέου πολιτικού φορέα ώστε να κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο”, αναφέρει το non paper και προσθέτει:

“Απόφαση που ανοίγει μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την πολιτική του Σύριζα για να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές. Για να ηττηθεί οριστικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη με τα πολιτικά χαρακτηριστικά της, θα συμβάλλει σημαντικά σε αυτό.

Στο πλαίσιο της σημερινής της συνάντησης με τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο του ζήτησε να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα υπηρετηθεί η ενότητα και η δική του ενεργή παρουσία σε αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση. Η θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν ” πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ή τίποτα”.

Όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σε αυτήν την κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.