Quantcast
Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Κανείς δεν πρέπει να κάνει ό,τι του έκαναν και αυτό απευθύνεται και στον Βαγγέλη Βενιζέλο - enikonomia.gr
share

Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8: Κανείς δεν πρέπει να κάνει ό,τι του έκαναν και αυτό απευθύνεται και στον Βαγγέλη Βενιζέλο

δημοσιεύτηκε:

“Κανείς δεν πρέπει να κάνει ό,τι του έκαναν και αυτό απευθύνεται και στον σεβαστό μου πρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο”, είπε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Κανείς δεν πρέπει να κάνει ότι του κάνανε. Το 2015 υπήρξε μία αναιτιολόγητη διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ, κάποιοι αποφάσισαν να κατέβουν χωριστά και τους είπαμε παιδιά λάθος η παράταξη εδώ πρέπει να δώσει ενωμένη τον αγώνα, το ίδιο λέμε και τώρα. Όλοι εδώ να δώσουμε τον αγώνα ενωμένοι. Προσωπικά θα προτιμούσα να έχει αποφευχθεί αυτό που έχει γίνει, μπορεί όμως και τώρα να το υπερβούμε και να υπάρξει μία συζήτηση για όλα αυτά τα οποία θα προχωρήσουν μπροστά και θα μας δώσουν δύναμη”, δήλωσε ο κ. Κεγκέρογλου.

“Κανένας δεν θέλει αρνητικές εξελίξεις και μας στεναχώρησε όλους η εξέλιξη που υπήρξε το Σάββατο και η δήλωση εντέλει του προέδρου ότι μάλλον δεν θα είναι στην εκλογική μάχη. Νομίζω ότι αυτό καλύπτει το σύνολο των στελεχών και των ανθρώπων της παράταξης. Ταυτόχρονα όμως η ζωή τρέχει, οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και υπάρχει μία ανάγκη το ΚΙΝΑΛ να ισχυροποιηθεί και να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις… Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων που περιμένουν από εμάς και πρέπει να προχωρήσουμε, δεν το λέω άμεσα με τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με πρόσωπα, αλλά έχει να κάνει με τη γραμμή. Την γραμμή που έχουμε για την οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμη και αφορά την ίδια την ύπαρξη της παράταξης”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Η απόφαση του συνεδρίου μιλά για την αυτόνομη γραμμή για την οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί η ΝΔ έχει φανεί ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο προσωρινά, για αυτό βάζουμε το οριστική ήττα. Έχουμε ασκήσει δριμύτατη κριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μία βεντέτα με όλους αυτούς του ωφελημένους υπουργούς, τους καρεκλάκηδες, που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε κόντρα σε αυτούς αλλά ταυτόχρονα δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός άλλου γιατί η χώρα δεν έχει ανάγκη από απλή εναλλαγή προσώπων και κομμάτων, έχει ανάγκη από αλλαγή πολιτικής… Όταν γίνονται εκλογές αποφασίζονται τα ψηφοδέλτια, αποφασίζονται τα ψηφοδέλτια Επικρατείας που σε όλα τα κόμματα είναι αρμοδιότητα του Προέδρου και λαμβάνονται αποφάσεις”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.